Ikkunanpesu | Ametro Oy | Helsinki Espoo Vantaa Kauniainen

Ikkunanpesu vaivattomasti

Aurinko paljastaa etenkin kevään koittaessa sormenjäljet ja katupölyn ikkunalaseissa. Ikkunanpesu ajoitetaan tavallisesti auringonvalon lisääntymiseen maalis–huhtikuulle ja perinteiseen kevätsiivouksen aikaan.

Me pesemme ikkunasi kirkkaiksi laadukkailla välineillä, joilla työskentely on nopeaa ja vaivatonta. Kokeneet siivoojamme ovat pesseet satoja ikkunoita ympäri pääkaupunkiseutua. Tunnemme suomalaisten kerrostalojen, omakotitalojen ja parvekkeiden ikkunalasit.

Ikkunanpesun avulla saat kodistasi viihtyisämmän. Puhtaat lasit päästävät mahdollisimman paljon valoa sisään ja keväisin voit seurata luonnon vihertymistä.

Toimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja pääkaupunkiseudun lähialueet.

  Tilaa tai pyydä tarjous ikkunanpesusta

  Jätä yhteystietosi niin palveluesimiehemme ottavat sinuun yhteyttä.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.