Kotisiivous Espoo — Ametro Oy | Pk-seudun suosituin

Kotisiivous Espoo

Oletko miettinyt, mihin käyttäisit siivoukselta jäävän vapaa-ajan ja energian? Jätä kotisiivous luotettaviin ja ammattitaitoisiin käsiin ja keskity itse asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Olemme pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Yli tuhannesta asiakkaastamme useat ovat halunneet jatkaa siivouspalvelua jo vuosia. Kun valitset meidät, saat palvelua, jonka laatuun ja sujuvuuteen ja on helppo ihastua.

Kokeile edullisesti
Lähetä vain yhteydenottolomake ja kerromme sinulle lisää. Ensimmäisen siivouskerran saat testisiivouksena ilman sitoutumista, ja jopa puoleen hintaan.
Toiveitteisi mukaan
Kuuntelemme tarpeitasi ja suunnittelemme siivouksen sen mukaan. Haluaisitko esimerkiksi käydä kaupassa, kun tutut siivoojat tulevat sovittusti kotiisi?
Ympäristöä kunnioittaen
Käytämme ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, jotka tekevät hyvää luonnolle ja ihmisille.

Kokeile kotisiivousta Espoossa

Ametro tarjoaa huolentonta kotisiivousta Espoossa, olipa kotisi kompakti kerrostalo Leppävaarassa tai iso omakotitalo Viherlaaksossa.

Voit tutua kotisiivoukseemme tilaamalla edullisen testisiivouksen. Pääset näkemään siivouksen laadun ja tutustumaan kotisiivoojiin. Jos päätät jatkaa säännöllisen kotisiivouksen parissa, saat kotiisi aina saman siivojaparin. Testisiivouksen saat asunnon koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Mitä kotisiivoukseen kuuluu?

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Kotisiivous Espoossa – selvitä siivouksen hinta kätevällä laskurilla!

Tiesithän, että saat kotisiivouksesta kotitalousvähennystä, jolloin hinta on alkaen vain 23,7€ tunnilta.

quote-icon

Olen käyttänyt Ametron palveluita ensimmäisen kerran tammikuussa 2016, jolloin teetin asunnosta muuttaessani täydellisen loppusiivouksen. Siivous oli viimeisen päälle hoidettu ja kaikki seinämaaleihin tulleet pienet kolhut ja jäljet putsattu. Sen takia olen käyttänyt Ametron siivouspalvelua nyt kaksi kertaa kuukaudessa. Olen ollut erityisen tyytyväinen tarkkaan ja viimeisteltyyn jälkeen. Hienoa työtä!

Joni Gefwert
Kotisiivouksen asiakas

Ikkunanpesu ja muut siivouspalvelut helposti

Teemme säännöllisen kotisiivouksen ohella myös erilaisia erillisiä siivouksia ja palveluita. Tilaa meiltä esimerkiksi uunin tai ikkunoiden pesu, sohvakaluston puhdistus tai liinavaatteiden tuuletus. Meiltä saat siivouksen myös juhlia varten sekä remonttien ja raivausten oheen.

Kotisiivousta edullisesti senioreille

Senioreille tarjoamme kotisiivouspalvelun ilman arvonlisäveroa. Voimme tarpeen mukaan auttaa muissakin kodin ja talon ylläpitoon liittyvissä askareissa.

Lisäetuna siivoustuotteet kätevästi verkkokaupasta

Loppuiko talouspaperi? Haluaisitko tehokkaan sappisaippuan tahrojen poistoon? Jatkuvan kotisiivouksen asiakkaamme voivat käyttää myös verkkokauppaamme, josta voi tilata siivous- ja kotitaloustuotteita suoraan kotiin kannettuina ilman ylimääräisiä kuluja.