Hinnasto | Kotisiivous | Ametro Oy

Hinnasto - paljonko siivous maksaa

Hinnat voimassa 1.8.2019 alkaen.

Kodinhoitotyöt - SopimusasiakkaatEur (alv 24 %) Eur (alv 0 %)
Maanantai–Tiistai 39,50 €/h 31,85 €/h
Keskiviikko–Torstai 40,50 €/h 32,66 €/h
Perjantai 41,50 €/h 33,47 €/h
Ikkunanpesu43,00 €/h 34,68 €/h
Muut palvelutEur (alv 24 %) Eur (alv 0 %)
Suursiivoukset, muuttosiivoukset 43,00 €/h 34,68 €/h
Kertasiivous 43,00 €/h 34,68 €/h

Selvitä kotisiivouksen hinta kätevällä laskurilla!

Tutustu kotisiivoukseen edullisesti tilaamalla testisiivous jopa puoleen hintaan.

Muista 40 % kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Yksityisasiakkaana saat vuonna 2021 vähentää verotuksestasi 40 % palveluidemme hinnasta.

Seniorit alv 0 %

Seniorit saavat palvelumme ilman arvonlisäveroa.

Haluatko kuulla lisää hinnoista tai vähennyksistä?

Lue lisää palveluistamme

4,4 42 arvostelua

 • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
  Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
 • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
 • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
 • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.