Seniorille tukea luotettavasti | Ametro Oy | Suosituin kotisiivous

Senioripalvelut – täyttä elämää omassa kodissa

On ihanaa viettää vanhuuden päiviä omassa kodissa. Ametron senioripalveluiden osaava ja kokenut henkilöstö avustaa iäkästä asiakasta kodinhoidon lisäksi henkilökohtaisen hygienian ja hyvinvoinnin ylläpidossa. Olemme seurana ja tukena vaikkapa kävelyretkillä, ja tarpeen mukaan autamme myös esimerkiksi ostosten tekemisessä tai virastoissa asioinnissa

Senioreille tukea kotiin

Senioripalvelumme saa niin kotiin kuin palvelutaloonkin. Asiakas voi hankkia palvelut omalla kustannuksellaan, omaisten tuella tai kotikuntansa maksusitoumuksella. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta yhdessä.

Kotitalousvähennys senioripalveluissa

Senioripalvelumme kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen samoin kuin kaikista kodin siivouspalveluistamme. Vähennystä voi hakea joko asiakas itse tai hänen palvelunsa maksava omainen. Jos iäkkään asiakkaan toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi, hänellä voi olla oikeus arvonlisäverottomiin palveluhintoihin. Tarkista linkin kautta hinnastomme ja ole meihin yhteydessä, niin voimme auttaa selvittämään asian.

Haluatko kuulla lisää senioripalveluista?

Soita meille tai lähetä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.