Seniorille tukea luotettavasti | Ametro Oy | Suosituin kotisiivous

Senioripalvelut – täyttä elämää omassa kodissa

On ihanaa viettää vanhuuden päiviä omassa kodissa. Ametron senioripalveluiden osaava ja kokenut henkilöstö avustaa iäkästä asiakasta kodinhoidon lisäksi henkilökohtaisen hygienian ja hyvinvoinnin ylläpidossa. Olemme seurana ja tukena vaikkapa kävelyretkillä, ja tarpeen mukaan autamme myös esimerkiksi ostosten tekemisessä tai virastoissa asioinnissa

Senioreille tukea kotiin

Senioripalvelumme saa niin kotiin kuin palvelutaloonkin. Asiakas voi hankkia palvelut omalla kustannuksellaan, omaisten tuella tai kotikuntansa maksusitoumuksella. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta yhdessä.

Kotitalousvähennys senioripalveluissa

Senioripalvelumme kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen samoin kuin kaikista kodin siivouspalveluistamme. Vähennystä voi hakea joko asiakas itse tai hänen palvelunsa maksava omainen. Jos iäkkään asiakkaan toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi, hänellä voi olla oikeus arvonlisäverottomiin palveluhintoihin. Tarkista linkin kautta hinnastomme ja ole meihin yhteydessä, niin voimme auttaa selvittämään asian.

quote-icon

Olemme käyttäneet Ametron siivouspalvelua, saimme myös apua pihatöissä. Olemme olleet tyytyväisiä, työn laatu on ollut hyvää ja luotettavaa. Aikataulut ovat pitäneet ja työ on tehty täsmällisesti. Suosittelemme lämpimästi! Ulkoinen luotettava palvelu korvaa ja täydentää ikääntyvän ihmisen voimia.

Eila ja Tauno Haataja
Asiakkaana 8 vuotta

Haluatko kuulla lisää senioripalveluista?

Soita meille tai lähetä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.