Seniorille kodinhoitoa ja tukea luotettavasti | Ametro Oy

Senioripalvelut – täyttä elämää omassa kodissa

On ihanaa viettää vanhuuden päiviä omassa kodissa. Haluamme osaltamme olla mahdollistamassa tätä. Senioripalveluidemme osaava ja kokenut henkilöstö avustaa kodinhoidon lisäksi esimerkiksi ostosten tekemisessä. Asiakaslähtöisyys ja luottamus on kantava voimamme ja olemassaolomme perusedellytys.

Senioreille tukea kotiin

Senioripalvelumme saa niin kotiin kuin palvelutaloonkin. Asiakas voi hankkia palvelut omalla kustannuksellaan, omaisten tuella tai kotikuntansa maksusitoumuksella. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta yhdessä.

Kotitalousvähennys senioripalveluissa

Senioripalvelumme kustannuksista voi saada kotitalousvähennyksen samoin kuin kaikista kodin siivouspalveluistamme. Vähennystä voi hakea joko asiakas itse tai hänen palvelunsa maksava omainen. Jos iäkkään asiakkaan toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi, hänellä voi olla oikeus arvonlisäverottomiin palveluhintoihin. Tarkista linkin kautta hinnastomme ja ole meihin yhteydessä, niin voimme auttaa selvittämään asian.

quote-icon

Olemme käyttäneet Ametron siivouspalvelua, saimme myös apua pihatöissä. Olemme olleet tyytyväisiä, työn laatu on ollut hyvää ja luotettavaa. Aikataulut ovat pitäneet ja työ on tehty täsmällisesti. Suosittelemme lämpimästi! Ulkoinen luotettava palvelu korvaa ja täydentää ikääntyvän ihmisen voimia.

Eila ja Tauno Haataja
Asiakkaana 8 vuotta

Haluatko kuulla lisää senioripalveluista?

Soita meille tai lähetä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.