Siivouksen kotitalousvähennys – Siivous 60% edullisemmin | Ametro

Kotitalous­vähennys

Kotitalousvähennys alentaa siivouksen hintaa ja tuo sinulle selvää säästöä. Vuonna 2022 kotitalousvähennys on huimat 60 %! Laske säästösi alta ja lue kuinka hyödynnät vähennystä Ametron palveluissa.

Laske siivouksen hinta kotitalousvähennyksen jälkeen

Huom. Tarkan hinnan saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Mitä on kotitalousvähennys?

Käytätkö siivouspalvelua kotona tai vapaa-ajan asunnolla? Voit saada siitä kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, joka pienentää maksettavien verojen määrää. Vähennyksen voi saada tehdyn työn hinnasta, ei materiaali-, tarvike- tai matkakuluista.

Voit tehdä kotitalousvähennyksen useimmista Ametron siivouspalveluista, esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta. Vähennys laskee selvästi palvelun tuntihintaa.

Kotitalousvähennys 2022 – Siivous nyt 60 % edullisemmin!

Nyt saat siivouksen entistä edullisemmin. Vuonna 2022 kotitalousvähennyksen määrä nousee huikeaan 60 %:iin yrityksellä teetetyn työn hinnasta. Maksat siis siivouksesta 60 % vähemmän kuin laskutetun tuntihinnan.

Lisäksi vähennyksen maksimimäärä nousee: vuoden 2022 alusta se on 3 500 € henkilöltä. Jos haet vähennystä esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, maksimivähennys on jopa 7 000 € vuodessa. Omavastuu säilyy ennallaan ja on 100 € henkilöltä vuodessa.

Kotitalousvähennyksen määrä vähennetään suoraan vuoden aikana kertyneistä veroistanne. Jos tiedät, kuinka paljon kotitalousvähennyskelpoisia kuluja sinulle vuoden aikana tulee, voit ilmoittaa summan etukäteen verottajalle, jolloin veroprosenttisi pienenee. Näin saat säästön käyttöösi joka kuukausi.

Muutos koskee vuosia 2022–2023.

Hyödynnä kotitalousvähennys näistä Ametron palveluista

Vähennystä myös ikäihmisten kotien siivouksista

Tiesithän, että voit auttaa myös vanhempiasi tai isovanhempiasi kotitalousvähennyksen avulla, sillä voit hyödyntää vähennyksen myös heidän kodissaan teettämistäsi kotitaloustöistä. Myös palvelutalon asukkaan omassa asuintilassa teetetystä työstä voi saada vähennyksen, mikäli työhön ei ole saatu palveluseteliä.

Näin haet kotitalousvähennyksen

Lähetämme yhteenvedon
Toimitamme sinulle vuoden alussa yhteenvedon Ametrolla teettämistäsi kotitalousvähennyskelpoisista töistä ja niiden summista.
Toimita tiedot verottajalle
Hae kotitalousvähennystä veroilmoituslomakkeella tai verottajan palvelussa vero.fi:ssä.
Verosi vähenevät
Maksat vähemmän veroja. Sinulle jää käyttöön enemmän rahaa ja siivouspalvelun ansiosta myös enemmän vapaa-aikaa. Nauti niistä!