Kotisiivous Tuusula | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Tuusula

Ametron kotisiivous Tuusulassa

Ametro siivoaa koteja Tuusulassa ja muualla Helsingin lähialueilla. Liikumme yrityksen autoilla nopeasti ja sujuvasti Tuusulassakin omien siivousvälineidemme kanssa. Siivoamme sekä pienempiä kerrostaloasuntoja että isoja omakotitaloja.

Kodin siivouspalvelun tavoite on, että kotisi pysyy aina siistinä ja puhtaana niin, että sinun tarvitsee huolehtia siitä mahdollisimman vähän. Työmme laatu on huolellista ja kotisiivouksen toimintamallimme on todettu tehokkaaksi. Ylläpidämme siivoojiemme ammattitaitoa kouluttamalla heitä säännöllisesti. Kotisiivoojamme ovat kuin iso perhe ja he ovat pääasiassa kotoisin Filippiineiltä. Heillä on käytössä ergonomiset, ammattilaisille tarkoitetut välineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet, joilla siivous on nopeaa ja tehokasta.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille teemme aina ensin edullisemman testisiivouksen, jonka aikana voimme tutustua toisiimme. Lähetä alla oleva lomake ja palveluesimiehemme ottavat sinuun yhteyttä. Sovimme yhdessä asunnollesi kiinteän ja edullisen hinnan testisiivoukselle.

Vakituinen siivoojaparisi tulee suorittamaan kotisi siivousta ja samalla tutustutte puolin ja toisin. Voit tässä yhteydessä kertoa heille erityisistä toiveistasi ja niin pystymme räätälöimään siivouksen kotisi tarpeisiin. Testisiivous on tavallista hitaampi, koska tilat ovat vieraat. Silloin siivoojamme pääsevät kuitenkin tutustumaan tilan ominaisuuksiin. Sitten voimme yhdessä keskustella, kuinka usein tarvitsette siivousta ja missä laajuudessa, ja teemme sopimuksen vakituisesta kotisiivouksesta.

Senioreille pystymme tarjoamaan kotisiivousta ilman arvonlisäveroa. Lue lisää senioripalveluista ja ota yhteyttä niin palveluesimiehemme tietävät kertoa teille tarkemmin palvelun ehdoista.

Tilaa edullinen testisiivous ja vakuutu kodin siivouspalvelumme laadusta!

Muut siivoukset

Jos olet säännöllisen kotisiivouksemme asiakas, voit tilata siivouskäynnin yhteyteen lisäpalveluita, jotka eivät sisälly kotisi perussiivoukseen. Tällaisia ovat esimerkiksi uunin puhdistus tai liinavaatteiden tuuletus. Voit tutustua oheissiivouksiin täällä.

Tarjoamme myös suurempia siivouksia esimerkiksi juhlien, remonttien ja raivausten yhteyteen. Niistä voit lukea lisää täältä.

Tässä oli yleisesti kotisiivous Tuusulassa sekä muut palvelumme. Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!