Kotisiivous Tuusula | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Tuusula

Ametron kotisiivous Tuusulassa

Ametro siivoaa koteja Tuusulassa ja muualla Helsingin lähialueilla. Liikumme yrityksen autoilla nopeasti ja sujuvasti Tuusulassakin omien siivousvälineidemme ja verkkokaupasta tilattujen tuotteiden kanssa. Siivoamme sekä pienempiä kerrostaloasuntoja että isoja omakotitaloja.

Kodin siivouspalvelun tavoite on, että kotisi pysyy aina siistinä ja puhtaana niin, että sinun tarvitsee huolehtia siitä mahdollisimman vähän. Työmme laatu on huolellista ja kotisiivouksen toimintamallimme on todettu tehokkaaksi. Ylläpidämme siivoojiemme ammattitaitoa kouluttamalla heitä säännöllisesti. Kotisiivoojamme ovat kuin iso perhe ja he ovat pääasiassa kotoisin Filippiineiltä. Heillä on käytössä ergonomiset, ammattilaisille tarkoitetut välineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet, joilla siivous on nopeaa ja tehokasta.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille teemme aina ensin edullisemman testisiivouksen, jonka aikana voimme tutustua toisiimme. Lähetä alla oleva lomake ja palveluesimiehemme ottavat sinuun yhteyttä. Sovimme yhdessä asunnollesi kiinteän ja edullisen hinnan testisiivoukselle.

Vakituinen siivoojaparisi tulee suorittamaan kotisi siivousta ja samalla tutustutte puolin ja toisin. Voit tässä yhteydessä kertoa heille erityisistä toiveistasi ja niin pystymme räätälöimään siivouksen kotisi tarpeisiin. Testisiivous on tavallista hitaampi, koska tilat ovat vieraat. Silloin siivoojamme pääsevät kuitenkin tutustumaan tilan ominaisuuksiin. Sitten voimme yhdessä keskustella, kuinka usein tarvitsette siivousta ja missä laajuudessa, ja teemme sopimuksen vakituisesta kotisiivouksesta.

Senioreille pystymme tarjoamaan kotisiivousta ilman arvonlisäveroa. Lue lisää senioripalveluista ja ota yhteyttä niin palveluesimiehemme tietävät kertoa teille tarkemmin palvelun ehdoista.

Tilaa edullinen testisiivous ja vakuutu kodin siivouspalvelumme laadusta!

Verkkokauppa ja muut siivoukset

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkaillamme on käytössään verkkokauppa, josta voi tilata kotiin esimerkiksi vessa- ja talouspaperia ja pientä naposteltavaa. Tilaukset on tehtävä kotisiivousta edeltävänä päivänä viimeistään kello neljä iltapäivällä, jotta siivoojasi ehtivät ottamaan ne mukaan. Verkkokauppaan pääset halutessasi tutustumaan täällä.

Teemme kotisiivouksen ohella myös muita pienempiä siivouksia, kuten uunin puhdistuksia ja liinavaatteiden tuuletusta. Voit tutustua oheissiivouksiin täällä. Tarjoamme siivouksia myös juhlien, remonttien ja raivausten oheen. Niistä voit lukea lisää täältä.

Tässä oli yleisesti kotisiivous Tuusulassa sekä muut palvelumme. Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.