Ametron kotisiivous – Pk-seudun suosituin kotisiivouspalvelu

Kotisiivous – puhtautta arkeen ja juhlaan

Jo yli 1000 kotisiivouksen asiakastamme nauttii huolettomammasta arjesta. Saat lisää vapaa-aikaa ja säännöllisesti siistin kodin. Sama pysyvä siivouspari saa tehokkaasti aikaan puhdasta jälkeä joka kerta.

Kokeile kotisiivousta jopa 50 % alennuksella

Teemme ensin kotiisi testisiivouksen, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Samalla pääsemme tutustumaan sinuun ja sinä meihin. Säännöllisen kotisiivouksen tekee aina sama siivoojapari, ja lisäksi saat nimetyn palveluesimiehen, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa kodin siivouspalveluumme liittyvissä asioissa.

Tarjoamme testisiivouksen edullisesti, asuntosi koosta riippuen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme!

Selvitämme tarpeesi
Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä.
Testisiivous
Siivoamme kotisi sujuvasti ja luotettavasti järjestelmällisen toimintatapamme ansiosta. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.
Säännöllinen kotisiivous
Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – eli ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

Aina puhdas koti

Kotisiivouksen palvelumme on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, jolla saat ammattitaitoisen siivojan kotiin. Siivoamme kotisi sujuvasti ja luotettavasti järjestelmällisen toimintatapamme ansiosta. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, joita siivoojamme käyttävät luontevasti. Yli tuhannesta asiakkaastamme moni ollut kotisiivouspalvelun tyytyväinen käyttäjä jo vuosia.

Kotitalousvähennyksellä merkittävää säästöä

Tiesithän, että voit saada kotisiivouksesta verotuksessa kotitalousvähennystä? Vähennys laskee palvelun hintaa selvästi.

Kätevällä laskurillamme selvität helposti, kuinka paljon säännöllinen kotisiivous maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen ja kuinka paljon voit säästää!

Säännöllinen kotisiivous avaa myös muut palvelumme

Kotisiivouksen yhteyteen voit tilata aina tarvittaessa erilaisia oheissiivouksia. Voit pyytää meiltä esimerkiksi uunin puhdistuksen tai kodintekstiilien pesun.

Lisäksi säännöllisen kotisiivouksen asiakkaana saat käyttöösi verkkokauppamme, josta voit tilata siivoojiesi mukana kotiin esimerkiksi puhdistusaineet ja vessapaperit.

Vakioitu kotisiivous takaa tasaisen laadun

Siivousohjelmamme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta. Perehdytämme kotisiivoojamme itse siivouksen oikeisiin menetelmiin ja siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käyttöön. Kun sama siivouspari siivoaa aina kotisi, he oppivat huomioimaan erityistarpeesi ja toimivat tehokkaasti. Laatu on meille kaikille kunnia-asia.

Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi teemme tarvittaessa erikoissiivouksia, kuten muuttosiivous ja suursiivous. Me huolehdimme kotisi siivouksesta ja puhtaanapidosta niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään, vaan voit nauttia siisteydestä ja puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Selkeä palvelu, joka toimii

Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä. Sen jälkeen teemme perusteellisen testisiivouksen.

Sopimus säännöllisestä kotisiivouksesta tehdään vasta testisiivouksen jälkeen. Siivoojamme on koulutettu käyttämään Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti. Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – eli ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

Kokeile kotisiivousta – testisiivous jopa -50 %

Tilaa edullinen testisiivous ja vakuutu työmme jäljestä! Ensimmäisellä kerralla tutustumme toisiimme ja kuuntelemme toiveitasi siivouksen suhteen. Siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos päätät jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.