Ametron kotisiivous – Pk-seudun suosituin kotisiivouspalvelu

Kotisiivous – puhtautta arkeen ja juhlaan

Jo yli 1000 kotisiivouksen asiakastamme nauttii huolettomammasta arjesta. Säännölliseen kotisiivouspalveluun sisältyy lattioiden imurointi ja pesu sekä tahrojen poisto. Myös vapaiden pintojen pölyt pyyhitään ja tahrat poistetaan. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta. Sama pysyvä siivouspari saa tehokkaasti aikaan puhdasta jälkeä joka kerta.

Ensimmäinen siivous on tutustumista

Teemme ensin kotiisi testisiivouksen, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Samalla pääsemme myös tutustumaan uuteen asiakkaaseemme ja sinä meihin. Säännöllisen kotisiivouksen tekee aina sama työpari, ja lisäksi asiakkaillamme on nimetty palveluesimies, jonka puoleen voi kääntyä kaikissa kodin siivouspalveluumme liittyvissä asioissa.

Selvitämme tarpeesi
Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä.
Testisiivous
Siivoamme kotisi sujuvasti ja luotettavasti järjestelmällisen toimintatapamme ansiosta. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.
Säännöllinen kotisiivous
Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – eli ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

Katso kotisiivous omassa kotikunnassasi

Säännöllinen kotisiivous avaa myös muut palvelumme

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkaillamme on käytössään myös verkkokauppamme, josta voi tilata tuotteita suoraan kotiin, sekä oheissiivouksemme, esimerkiksi uunin ja kodintekstiilien pesu aina tarvittaessa.

Kokeile kotisiivousta testisiivouksena jopa puoleen hintaan normaalihinnoista. Asiakaspalvelijamme sopii kanssasi yksityiskohdat kun olet lähettänyt yhteydenottolomakkeen.

Aina puhdas koti

Kotisiivouksen palvelumme on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, jolla saat ammattitaitoisen siivojan kotiin. Siivoamme kotisi sujuvasti ja luotettavasti järjestelmällisen toimintatapamme ansiosta. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita, joita siivoojamme käyttävät luontevasti. Yli tuhannesta asiakkaastamme moni ollut kotisiivouspalvelun tyytyväinen käyttäjä jo vuosia.

Vakioitu kotisiivous takaa tasaisen laadun

Siivousohjelmamme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta. Olemme itse perehdyttäneet siivoojamme siivouksen oikeisiin menetelmiin ja siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käyttöön. Kun sama siivouspari siivoaa aina kotisi, he oppivat huomioimaan erityistarpeesi ja toimivat tehokkaasti. Kaikki siivoojamme ovat kotoisin Filippiineiltä ja olemme työyhteisönä kuin suuri perhe. Laatu on meille kaikille kunnia-asia.

Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi teemme tarvittaessa erikoissiivouksia, kuten muuttosiivous ja suursiivous. Me huolehdimme kotisi siivouksesta ja puhtaanapidosta niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään, vaan voit nauttia siisteydestä ja puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Tee ostoksia uudessa verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen kotisiivouksen asiakas? Tilaa tuotteita kotiisi verkkokaupastamme. Meiltä saat esimerkiksi puhdistusaineet sekä vessapaperit suoraan kotiin kannettuna siivoojiesi mukana.

Selkeä palvelu, joka toimii

Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä. Sen jälkeen teemme perusteellisen testisiivouksen.

Sopimus säännöllisestä kotisiivouksesta tehdään vasta testisiivouksen jälkeen. Siivoojamme on koulutettu käyttämään Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti. Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – eli ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510