Kotisiivous – Pk-seudun suosituin kotisiivouspalvelu | Ametro

Kotisiivous – Vapauta aikaasi

Ametron kotisiivous tuo mielenrauhaa kiireen keskelle ja mahdollistaa sujuvamman arjen. Yli 1000 säännöllisen kotisiivouksen asiakastamme voi keskittyä heille kaikkein tärkeimpiin asioihin, kun me hoidamme heidän kotiaan huolella ja arvostaen. Laadukas siivous tarkoittaa meille puhtauden lisäksi luotettavuutta ja vastuullisuutta.

kotisiivous

Kokeile kotisiivousta edullisesti

Haluamme, että vakuutut työmme laadusta ennen kuin teet päätöksen säännöllisestä kotisiivouksesta. Teemme kotiisi testisiivouksen, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Samalla pääsemme tutustumaan sinuun ja sinä meihin. Säännöllisen kotisiivouksen tekee aina sama siivoojapari, ja lisäksi saat nimetyn palveluesimiehen, joka auttaa sinua kaikissa kodin siivouspalveluun liittyvissä asioissa.

Testisiivouksen saat edullisemmin kuin tulevan säännöllisen kotisiivouksen, asuntosi koosta riippuen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme!

Selvitämme tarpeesi
Kotisiivouspalvelumme alkaa tarpeiden selvittämisellä. Kartoitamme kotisi koon, siivouskohteet ja erityistarpeet, kuten onko kodissa lapsia tai eläimiä.
Teemme testisiivouksen
Siivoamme kotisi perusteellisesti nähdäksemme, kuinka paljon aikaa siivoukseen menee ja mitä sitä tehdessä on otettava huomioon.
Säännöllinen kotisiivous
Saat oman siivoojaparin, joka käy siivoamassa kotisi sovittuna ajankohtana niin usein kuin toivot. Nauti lisääntyneestä vapaa-ajasta!
hyvä kotisiivous

Aina puhdas koti ilahduttaa arjessa

Kun me huolehdimme kodistasi, saat aina ammattitaitoisen siivouksen ja kotisi pysyy säännöllisesti puhtaana. Palvelumme on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisvälineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Tuomme välineet mukanamme, myös ammattilaisimurin. Moni asiakkaamme on ollut kotisiivouspalvelun tyytyväinen käyttäjä jo vuosia. Olemme ylpeitä pitkäaikaisista asiakkuuksistamme, ne kertovat luottamuksesta.

Kotitalousvähennyksellä merkittävää säästöä

Tiesithän, että voit saada kotisiivouksesta verotuksessa kotitalousvähennystä? Vähennys laskee palvelun hintaa selvästi.

Kätevällä laskurillamme selvität helposti, kuinka paljon säännöllinen kotisiivous maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen ja kuinka paljon voit säästää!

Säännöllinen kotisiivous avaa myös muut palvelumme

Voit tilata kotisiivouksen yhteyteen erilaisia lisäsiivouksia, silloin kun tarvitset. Saat meiltä esimerkiksi ikkunanpesut, saunan pesun, uunin puhdistuksen ja kodintekstiilien pesun.

 

Selkeä palvelu, joka toimii

Laadukkaan kotisiivouksen takaa selkeä vakioitu toimintamallimme. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi asuuko kodissa lapsia tai eläimiä. Sen jälkeen teemme perusteellisen testisiivouksen.

Sopimus säännöllisestä kotisiivouksesta tehdään vasta testisiivouksen jälkeen. Siivoojamme on koulutettu käyttämään Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti. Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

 

Yhtä laadukas kotisiivous jokaisella kerralla

Siivousohjelmamme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta. Perehdytämme kotisiivoojamme itse siivouksen oikeisiin menetelmiin ja siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käyttöön. Kun sama siivouspari siivoaa aina kotisi, he oppivat huomioimaan erityistarpeesi ja toimivat tehokkaasti.

Palvelun laadun varmistamme myös huolehtimalla työntekijöistämme – tyytyväinen työntekijä tekee hyvää työtä. Meillä sekä työ- että asiakassuhteet kestävät vuosia.

Huolehdimme kotisi siivouksesta ja puhtaanapidosta niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään, vaan voit nauttia siisteydestä ja puhtaudesta niin arkena kuin juhlana. Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi teemme tarvittaessa erikoissiivouksia, kuten muuttosiivouksia, remonttisiivouksia ja suursiivouksia.