Kotisiivous Kauniainen | Ametro | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Kauniainen

Ametron kotisiivous Kauniaisissa

Ametro siivoaa koteja ympäri pääkaupunkiseutua ja myös Kauniaisissa liikumme näpsäkästi yrityksen autoilla omien siivousvälineidemme kanssa. Siivoamme niin suuret omakotitalot kuin kerrostaloasunnotkin. Samalla tuomme asiakkaillemme myös verkkokaupastamme tilatut tuotteet.

Tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee kantaa siitä huolta. Olemme hioneet vuosien varrella Ametron kotisiivouksen prosessia ja koulutamme siivoojiamme jatkuvasti. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu imurointi ja lattioiden peseminen sekä tahrojen poistaminen. Pölyt ja liat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja kaikkien hygieniatilojen puhdistus tehdään erityistä huolellisuutta noudattamalla. Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä aineita ja ammattilaisille tarkoitettuja välineitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe ja valtaosa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä. Kotisi siivouksen suorittaa aina sama siivoojapari.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllisen kotisiivouksen palvelu alkaa aina testisiivouksella, jonka aikana pääsemme tutustumaan puolin ja toisin.

Palveluesimiehesi ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte yhdessä testisiivoukselle edullisen tasasumman, joka perustuu asuntosi kokoon. Vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla kartoittamaan siivouskohdetta ja kuulemaan erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalvelumme sinulle sopivaksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti kauemmin kuin myöhemmät siivoukset, kun ympäristö on vieras.

Tilaa Ametron edullinen ja huoleton testisiivous oheisella lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen sen jälkeen.

Monipuoliset siivouspalvelut kotiisi

Senioreille voimme tarjota kodin siivouspalvelun arvonlisäverottomasti. Voimme tarvittaessa auttaa myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä asioissa. Palveluesimiehemme pystyvät puhelimitse kertomaan tarkemmin ehdoista ja keskustelevat tarpeistanne. Lue lisää senioripalveluistamme.

Verkkokauppamme on kaikkien jatkuvan kotisiivouksen asiakkaidemme käytössä. Voit tilata esimerkiksi vessa- ja talouspaperia sekä pikku purtavaa. Siivoojaparisi tuo tuotteet seuraavan kotisiivouksen yhdessä. Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Ostoksista lähetämme laskun erikseen. Tutustu verkkokauppaamme täällä.

Säännöllisen siivouspalvelumme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan monipuolisilla oheissiivouksilla, kuten uunin tai ikkunoiden pesulla ja sohvien tai vuodevaatteiden puhdistus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös raivaus-, muutto- ja suursiivoukset.

Tällainen on Ametron kotisiivous Kauniaisissa. Jos haluat, että siivoamme kotisi huolellisesti ja säännöllisesti, täytä oheinen lomake ja palveluesimiehemme ottaa sinuun yhteyttä!

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.