Kotisiivous Kauniainen | Ametro | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Kauniainen

Ametron kotisiivous Kauniaisissa

Ametro siivoaa koteja ympäri pääkaupunkiseutua ja myös Kauniaisissa liikumme näpsäkästi yrityksen autoilla omien siivousvälineidemme kanssa. Siivoamme niin suuret omakotitalot kuin kerrostaloasunnotkin.

Tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee kantaa siitä huolta. Olemme hioneet vuosien varrella Ametron kotisiivouksen prosessia ja koulutamme siivoojiamme jatkuvasti. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu imurointi ja lattioiden peseminen sekä tahrojen poistaminen. Pölyt ja liat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja kaikkien hygieniatilojen puhdistus tehdään erityistä huolellisuutta noudattamalla. Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä aineita ja ammattilaisille tarkoitettuja välineitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe ja valtaosa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä. Kotisi siivouksen suorittaa aina sama siivoojapari.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllisen kotisiivouksen palvelu alkaa aina testisiivouksella, jonka aikana pääsemme tutustumaan puolin ja toisin.

Palveluesimiehesi ottaa sinuun yhteyttä ja sovitte yhdessä testisiivoukselle edullisen tasasumman, joka perustuu asuntosi kokoon. Vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla kartoittamaan siivouskohdetta ja kuulemaan erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalvelumme sinulle sopivaksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti kauemmin kuin myöhemmät siivoukset, kun ympäristö on vieras.

Tilaa Ametron edullinen ja huoleton testisiivous oheisella lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen sen jälkeen.

Monipuoliset siivouspalvelut kotiisi

Senioreille voimme tarjota kodin siivouspalvelun arvonlisäverottomasti. Voimme tarvittaessa auttaa myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä asioissa. Palveluesimiehemme pystyvät puhelimitse kertomaan tarkemmin ehdoista ja keskustelevat tarpeistanne. Lue lisää senioripalveluistamme.

Säännöllisen siivouspalvelumme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan monipuolisilla oheissiivouksilla, kuten uunin tai ikkunoiden pesulla ja sohvien tai vuodevaatteiden puhdistus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös raivaus-, muutto- ja suursiivoukset.

Tällainen on Ametron kotisiivous Kauniaisissa. Jos haluat, että siivoamme kotisi huolellisesti ja säännöllisesti, täytä oheinen lomake ja palveluesimiehemme ottaa sinuun yhteyttä!