Tietoa siivouspalvelu Ametrosta | Ametro.fi

Olemme luotettava ja vastuullinen siivousfirma

Me Ametrolla haluamme auttaa sinua luomaan oman näköistäsi arkea vapauttamalla aikaa tärkeille hetkille: perheelle, ystäville, harrastuksille, levolle ja hauskanpidolle. Hoidamme puolestasi kodin siivouksen luotettavasti, laadukkaasti ja kotiasi arvostaen. Olemme vastuullinen toimija, jolla on oma, itse koulutettu henkilökunta.

Meistä

Ametro on perustettu vuonna 2001, ja vuodesta 2009 lähtien olemme keskittyneet kotisiivouksiin.

Olemme pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Jo yli 1000 asiakastamme nauttii huoleti puhtaasta arjesta.

Pitkät asiakkuudet ovat meille ylpeydenaihe, ne kertovat luottamuksesta. Kunnioitamme asiakkaan kotia kaikessa toiminnassamme ja kannamme vastuun toimintamme ekologisesta kestävyydestä.

Takaamme palvelun korkean laadun myös pitämällä huolta työntekijöistämme. Työntekijämme ovat filippiiniläisiä. Koulutamme heidät itse ja työsuhteet ovat pitkiä. Näin voimme luvata, että luonasi käy sama tuttu työhönsä sitoutunut siivoojapari.

quote-icon

Olen ylpeä ja iloinen työstäni. Minulle on tärkeää, että voin koko ajan oppia uutta työssäni. Minua kannustaa asiakkaiden positiivinen palaute ja se, että olen saanut tuottaa hyvää palvelua asiakkailleni. Lisäksi minut on tehnyt erittäin onnelliseksi se, että Ametro on auttanut tuomaan perheeni Suomeen. Mieheni työskentelee myös Ametrossa ja lapseni käyvät suomalaista koulua.

Imelda Flores
Työntekijänä 8 vuotta
quote-icon

Asiakkaani arvostavat sitä, että kerron mielelläni kotisiivouksen tiedoista ja tekniikoista heille. Ametro on hyvä työpaikka, koska täällä saan lisäkoulutusta alalle. Johtaja on tukenut meitä monin tavoin, samoin esimiehet. Minulla oli myös erityinen syy tulla Ametroon töihin: sisarukseni ja sukulaiseni työskentelevät täällä myös.

Emily Aguilar
Työntekijänä 10 vuotta

Kotisiivousta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla

Siivoamme säännöllisesti yli tuhatta kotia pääkaupunkiseudulla. Kotisiivouksen toimialueenamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen ja jonkin verran myös muu Uusimaa.