Kotisiivous Vantaa | Lisää vapaa-aikaa ja aina puhdas koti

Kotisiivous Vantaa – Aikaa tärkeille hetkille

Mitkä asiat luovat merkitystä sinun elämääsi? Saat lisää aikaa niille, kun me huolehdimme kotisi siivoamisesta. Olemme pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu, meillä on ilo siivota jo yli 1000 asiakkaan koteja luotettavasti ja vastuullisesti.

Vakioitu siivousmalli
Kotisiivouksemme vakioitu ja tehokas toimintamalli takaa sinulle tasaisen laadukkaan siivousjäljen. Teemme hygieniatilojen ja keittiön puhdistuksen erityisen huolellisesti.
Oikeat välineet ja aineet
Siivoojamme käyttävät ergonomisia ammattilaisvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Perehdytämme siivoojamme itse välineiden oikeaoppiseen käyttöön.
Ammattitaitoiset siivoojat
Siivoojillemme Ametro on kuin suuri perhe. Olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta. Valtaosa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä.

Kokeile kotisiivousta Vantaalla

Ametron kotisiivousta on helppo kokeilla. Tarjoamme uusille asiakkaille testisiivouksen normaalia kotisiivousta edullisemmin, asuntosi koosta riippuen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksen tulevat tekemään kotisiivoojamme, jotka jäävät sinulle vakituiseksi siivoojapariksi, jos päätät jatkaa säännöllisen kotisiivouksen asiakkaana.

Testisiivouksen aikana tutustumme kotiisi ja sen siivouskohteisiin. Voit kertoa meille erityistoiveistasi ja räätälöimme siivouspalvelumme niiden mukaisesti.

Ammeen puhdistus, suihkun puhdistus ja suihkuseinän puhdistus.

Mitä kotisiivoukseen sisältyy?

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Selvitä kotisiivouksen hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kotisiivouksesta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

quote-icon

Olen käyttänyt Ametron palveluita ensimmäisen kerran tammikuussa 2016, jolloin teetin asunnosta muuttaessani täydellisen loppusiivouksen. Siivous oli viimeisen päälle hoidettu ja kaikki seinämaaleihin tulleet pienet kolhut ja jäljet putsattu. Sen takia olen käyttänyt Ametron siivouspalvelua nyt kaksi kertaa kuukaudessa. Olen ollut erityisen tyytyväinen tarkkaan ja viimeisteltyyn jälkeen. Hienoa työtä!

Joni Gefwert
Kotisiivouksen asiakas

Monipuoliset palvelumme eri tilanteisiin

Kotisiivouksen asiakkaille tarjoamme tarpeen mukaan erilaisia oheissiivouksia, jotka eivät normaaliin kotisiivoukseen kuulu. Voimme esimerkiksi pestä kotisi ikkunat tai saunan tai puhdistaa kankaiset huonekalut.

Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi meiltä voit tilata kertaluonteisia erikoissiivouksia elämän eri tilanteisiin. Voimme esimerkiksi siivota asuntosi muuton tai remontin yhteydessä tai juhlien jälkeen.

Senioreille kotisiivous Vantaalla edullisemmin

Senioreille voimme tarjota säännöllisen kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa. Tarvittaessa autamme myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä tehtävissä. Ota yhteyttä, niin palveluesimiehemme kertovat lisää senioripalvelumme ehdoista ja keskustelevat tarpeistanne.