Kotisiivous Vantaa | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Vantaa

Säännöllisellä kotisiivouksella kotisi pysyy puhtaana jatkuvasti, ja sinulla on arjessasi yksi murhe vähemmän. Siivoojamme kulkevat autoilla kätevästi kaikkialla Vantaalla ja tuovat mukanaan omat siivousvälineet. Liity yli 1000 kotisiivousasiakkaamme joukkoon!

Vakioitu siivousmalli
Kotisiivouksemme vakioitu ja tehokas toimintamalli takaa sinulle tasaisen laadukkaan siivousjäljen. Teemme hygieniatilojen ja keittiön puhdistuksen erityisen huolellisesti.
Oikeat välineet ja aineet
Siivoojamme käyttävät ergonomisia ammattilaisvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Perehdytämme siivoojamme itse välineiden oikeaoppiseen käyttöön.
Ammattitaitoiset siivoojat
Siivoojillemme Ametro on kuin suuri perhe. Olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta. Valtaosa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä.

Kokeile kotisiivousta Vantaalla – testisiivous jopa -50 %

Ametron kotisiivousta on helppo kokeilla. Tarjoamme uusille asiakkaille testisiivouksen normaalia kotisiivousta edullisemmin, asuntosi koosta riippuen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksen tulevat tekemään kotisiivoojamme, jotka jäävät sinulle vakituiseksi siivoojapariksi, jos päätät jatkaa säännöllisen kotisiivouksen asiakkaana.

Testisiivouksen aikana tutustumme kotiisi ja sen siivouskohteisiin. Voit kertoa meille erityistoiveistasi ja räätälöimme siivouspalvelumme niiden mukaisesti.

Mitä kotisiivoukseen sisältyy?

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Selvitä kotisiivouksen hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kotisiivouksesta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

quote-icon

Olen käyttänyt Ametron palveluita ensimmäisen kerran tammikuussa 2016, jolloin teetin asunnosta muuttaessani täydellisen loppusiivouksen. Siivous oli viimeisen päälle hoidettu ja kaikki seinämaaleihin tulleet pienet kolhut ja jäljet putsattu. Sen takia olen käyttänyt Ametron siivouspalvelua nyt kaksi kertaa kuukaudessa. Olen ollut erityisen tyytyväinen tarkkaan ja viimeisteltyyn jälkeen. Hienoa työtä!

Joni Gefwert
Kotisiivouksen asiakas

Monipuoliset palvelumme eri tilanteisiin

Kotisiivouksen asiakkaille tarjoamme tarpeen mukaan erilaisia oheissiivouksia, jotka eivät normaaliin kotisiivoukseen kuulu. Voimme esimerkiksi pestä kotisi ikkunat tai saunan tai puhdistaa kankaiset huonekalut.

Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi meiltä voit tilata kertaluonteisia erikoissiivouksia elämän eri tilanteisiin. Voimme esimerkiksi siivota asuntosi muuton tai remontin yhteydessä tai juhlien jälkeen.

Senioreille kotisiivous Vantaalla edullisemmin

Senioreille voimme tarjota säännöllisen kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa. Tarvittaessa autamme myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä tehtävissä. Ota yhteyttä, niin palveluesimiehemme kertovat lisää senioripalvelumme ehdoista ja keskustelevat tarpeistanne.

Verkkokauppa käytössäsi

Verkkokauppamme on säännöllisen kotisiivouksen asiakkaidemme käytössä. Voit tilata esimerkiksi siivousvälineitä, talous- ja vessapaperia ja lahjakortteja. Siivoojapari tuo tilatut tuotteet seuraavan kotisiivouksen yhteydessä. Teethän tilauksesi viimeistään edellisenä päivänä klo 16, jotta siivoojamme ehtivät poimia tuotteet mukaansa.

Kokeile kotisiivousta jopa 50 % alennuksella

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  Tutustu siivouspalveluumme omassa kotikunnassasi

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.