Kotisiivous Vantaa | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Vantaa

Siistissä kodissa viihtyvät kaikki

Säännöllisellä siivouksella kotisi pysyy siistinä ja puhtaana. Siivoamme Vantaalla niin kerrostaloasuntoja kuin omakotitalojakin. Kuljemme yrityksen autoilla kaikkialle Vantaalla ja tuomme mukanamme omat siivousvälineet ja verkkokaupastamme tilaamasi tuotteet. Liity 1000 kotisiivousasiakkaamme joukkoon.

Kotisiivouksemme vakioitu ja tehokas toimintamalli takaa sinulle puhtaan kodin. Teemme hygieniatilojen ja keittiön puhdistuksen erityisen huolellisesti. Käytämme siivouksessa ergonomisia ammattilaisvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Siivoojillemme Ametro on kuin suuri perhe. Olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta. Valtaosa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Kokeile kotisiivousta Vantaalla

Tilaa testisiivous alla olevalla lomakkeella, niin palveluesimiehemme ottaa sinuun yhteyttä. Saat testisiivouksen normaalia kotisiivousta edullisemmin, asuntosi koosta riippuen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksen tulee tekemään siivoojapari, joka jää vakituiseksi siivoojapariksesi, jos päätät tilata säännöllisen kotisiivouksen.

Testisiivouksen aikana siivoojapari tutustuu kotiisi. Voit kertoa heille erityistoiveistasi ja räätälöimme siivouspalvelumme niiden mukaisesti.

Monipuoliset palvelumme eri tilanteisiin

Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi tarjoamme oheispalveluina esimerkiksi ikkunan- tai uuninpesua sekä vuodevaatteiden tai sohvien puhdistusta. Meiltä voit tilata myös muita palveluita kuten suursiivouksia, muuttosiivouksia ja suurempia raivaamisia.

Senioreille edullisemmin

Senioreille voimme tarjota säännöllisen kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa. Tarvittaessa autamme myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä tehtävissä. Ota yhteyttä, niin palveluesimiehemme kertovat lisää senioripalvelumme ehdoista ja keskustelevat tarpeistanne.

Verkkokauppa käytössäsi

Verkkokauppamme on säännöllisen kotisiivouksen asiakkaidemme käytössä. Voit tilata esimerkiksi siivousvälineitä, talous- ja vessapaperia ja lahjakortteja. Siivoojapari tuo tilatut tuotteet seuraavan kotisiivouksen yhteydessä. Teethän tilauksesi viimeistään edellisenä päivänä klo 16, jotta siivoojamme ehtivät poimia tuotteet mukaansa.

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Tutustu siivouspalveluumme omassa kotikunnassasi