Kotisiivous Siuntio | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Siuntio

Ametron kotisiivous Siuntiossa

Ametro siivoaa koteja Siuntiossa ja muualla Helsingin lähistössä. Yrityksen autoilla liikumme sujuvasti ja nopeasti ympäri Siuntiota ja kuljetamme mukana kaikki tarvittavat siivousvälineet. Siivoamme pieniä ja suuria asuntoja, niin kerrostalo- kuin omakotitalokotejakin.

Ametron kotisiivouksessa on käytössä vakioitu ja tehokas toimintamalli. Tavoitteemme on, että kodin siivous ei aiheuta sinulle huolta tai vaivaa, vaan saat keskittyä rauhassa sinulle kaikkein tärkeimpiin asioihin. Työntekijämme saavat jatkuvasti koulutusta ja työyhteisömme on kuin suurta perhettä. Valtaosa työntekijöistämme on kotoisin Filippiineiltä.

Käytämme kotien puhdistukseen ammattilaisille tarkoitettuja välineitä ja ekologisia pesuaineita. Kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahranpoisto. Pölyt ja tahrat pyyhitään vapailta pinnoilta. Keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisellä huolella.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa aina testisiivouksella. Testisiivouksen tarkoituksena on, että pääsemme tutustumaan toisiimme sekä siivottaviin tiloihin.

Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun yhteyttä pyydettyäsi tarjousta. Yhdessä sovitte siivouksen hinnan, joka on edullinen tasasumma, asuntosi koon mukaan. Testisiivouksen suorittaa tuleva vakituinen siivoojapari, joka pääsee tutustumaan siivottaviin tiloihin ja kuulee erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme toiveidesi mukaan. Testisiivous kestää todennäköisesti pidempään kuin myöhemmät siivoukset, koska tilat ovat vielä vieraat.

Tilaa huolellinen kodin siivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta testisiivouksessa. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta sen jälkeen.

Joustavat siivouspalvelumme eri tilanteisiin

Senioreille voimme tarjota kotisiivousta ilman arvonlisäveroa. Palveluesimiehemme kertoo tarvittaessa lisää ehdoista ja keskustelee tarpeistanne. Voimme halutessanne auttaa monenlaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Lue lisää senioripalveluistamme.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan erilaisilla oheissiivouksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi uunin pesu ja vuodevaatteiden puhdistus.

Tällainen on Ametron kotisiivous Siuntiossa. Jos haluat kotisi siivottuna säännöllisesti ammattilaisen toimesta, täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!