Kotisiivous Siuntio | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Siuntio

Ametron kotisiivous Siuntiossa

Ametro siivoaa koteja Siuntiossa ja muualla Helsingin lähistössä. Yrityksen autoilla liikumme sujuvasti ja nopeasti ympäri Siuntiota ja kuljetamme mukana siivousvälineemme ja verkkokaupasta tilatut tuotteet. Siivoamme pieniä ja suuria asuntoja, niin kerrostalo- kuin omakotitalokotejakin.

Ametron kotisiivouksessa on käytössä vakioitu ja tehokas toimintamalli. Meidän tavoitteemme on, että palvelumme ansiosta kotisi siivoaminen ei aiheuta sinulle mitään huolta tai vaivaa. Työntekijämme saavat jatkuvasti koulutusta ja työyhteisömme on kuin suurta perhettä. Valtaosa työntekijöistämme on kotoisin Filippiineiltä.

Käytämme kotien puhdistukseen ammattilaisille tarkoitettuja välineitä ja ekologisia pesuaineita. Kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahranpoisto. Pölyt ja tahrat pyyhitään vapailta pinnoilta. Keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisellä huolella.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa aina testisiivouksella. Testisiivouksen tarkoituksena on, että pääsemme tutustumaan toisiimme sekä siivottaviin tiloihin.

Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun yhteyttä pyydettyäsi tarjousta. Yhdessä sovitte siivouksen hinnan, joka on edullinen tasasumma, asuntosi koon mukaan. Testisiivouksen suorittaa tuleva vakituinen siivoojapari, joka pääsee tutustumaan siivottaviin tiloihin ja kuulee erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme toiveidesi mukaan. Testisiivous kestää todennäköisesti pidempään kuin myöhemmät siivoukset, koska tilat ovat vielä vieraat.

Tilaa huolellinen kodin siivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta testisiivouksessa. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta sen jälkeen.

Joustavat siivouspalvelumme eri tilanteisiin

Senioreille voimme tarjota kotisiivousta ilman arvonlisäveroa. Palveluesimiehemme kertoo tarvittaessa lisää ehdoista ja keskustelee tarpeistanne. Voimme halutessanne auttaa monenlaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Lue lisää senioripalveluistamme.

Verkkokauppamme palvelee säännöllisen kotisiivouksen asiakkaitamme. Sieltä voit tilata esimerkiksi talous- ja vessapaperia sekä pientä syötävää. Siivousparisi tuo tilaamasi tuotteet seuraavan kotisiivouksen yhteydessä. Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä neljään mennessä iltapäivällä, jotta siivoojamme saavat ne mukaan. Ostokset maksetaan laskulla. Pääset tutustumaan verkkokauppaamme täällä.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan erilaisilla oheissiivouksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi uunin pesu ja vuodevaatteiden puhdistus.

Tällainen on Ametron kotisiivous Siuntiossa. Jos haluat kotisi siivottuna säännöllisesti ammattilaisen toimesta, täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.