Kotisiivous Kirkkonummi - Ametro - Pk-seudun suosituin kotisiivous

Kotisiivous Kirkkonummi

Ametron kotisiivous Kirkkonummella

Ametro siivoaa koteja Kirkkonummella ja muualla pääkaupungin lähialueella. Siivoamme niin kerrostaloasuntoja kuin suuria omakotitaloja. Liikumme yrityksen autoilla kätevästi omien siivousvälineidemme kanssa.

Ametron kotisiivouksen toimintamalli on todettu tehokkaaksi. Tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahrojen poisto. Pölyt ja liat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Koulutamme siivoojiamme jatkuvasti ja käytämme ympäristölle ystävällisiä pesuaineita ja ammattilaisille tarkoitettuja ergonomisia siivousvälineitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe ja suuri osa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa edullisella testisiivouksella, jossa voit tutustua siivoojiimme ja toisin päin.

Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä ja vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla kartoittamaan siivouskohdetta ja kuulemaan erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme sinulle sopiviksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti kauemmin kuin myöhemmät siivoukset, koska ympäristö on vielä vieras. Tästä syystä tarjoamme testisiivouksen edullisella tasahinnalla.

Tilaa Ametron testisiivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta tämän jälkeen.

Monipuoliset kodin siivouspalvelut

Senioreille tarjoamme kodin siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa ja voimme halutessanne auttaa myös erilaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Palveluesimiehemme voivat kertoa puhelimitse lisää ehdoista ja keskustella tarpeistanne. Täältä voit lukea lisää senioripalveluistamme.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan monipuolisilla oheissiivouksilla, joihin kuuluvat esimerkiksi uunin ja ikkunoiden pesu sekä sohvien ja vuodevaatteiden puhdistus.

Tällainen on Ametron kotisiivous Kirkkonummella. Jos haluat kotisi siivottuna huolellisesti ja säännöllisesti, täytä alla oleva lomake ja palveluesimiehemme on sinuun yhteydessä!