Kotisiivous Kirkkonummi - Ametro - Pk-seudun suosituin kotisiivous

Kotisiivous Kirkkonummi

Ametron kotisiivous Kirkkonummella

Ametro siivoaa koteja Kirkkonummella ja muualla pääkaupungin lähialueella. Siivoamme niin kerrostaloasuntoja kuin suuria omakotitaloja. Liikumme yrityksen autoilla kätevästi omien siivousvälineidemme kanssa. Kuljetamme samalla verkkokaupasta tilatut tuotteet suoraan kotiin.

Ametron kotisiivouksen toimintamalli on todettu tehokkaaksi. Tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahrojen poisto. Pölyt ja liat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Koulutamme siivoojiamme jatkuvasti ja käytämme ympäristölle ystävällisiä pesuaineita ja ammattilaisille tarkoitettuja ergonomisia siivousvälineitä. Työyhteisömme on kuin suuri perhe ja suuri osa siivoojistamme on kotoisin Filippiineiltä.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa edullisella testisiivouksella, jossa voit tutustua siivoojiimme ja toisin päin.

Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä ja vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla kartoittamaan siivouskohdetta ja kuulemaan erityistoiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme sinulle sopiviksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti kauemmin kuin myöhemmät siivoukset, koska ympäristö on vielä vieras. Tästä syystä tarjoamme testisiivouksen edullisella tasahinnalla.

Tilaa Ametron testisiivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta tämän jälkeen.

Monipuoliset kodin siivouspalvelut

Senioreille tarjoamme kodin siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa ja voimme halutessanne auttaa myös erilaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Palveluesimiehemme voivat kertoa puhelimitse lisää ehdoista ja keskustella tarpeistanne. Täältä voit lukea lisää senioripalveluistamme.

Verkkokauppamme palvelee kaikkia säännöllisen kotisiivouksen asiakkaita. Sieltä voi tilata esimerkiksi vessa- ja talouspaperia sekä naposteltavia. Vakituinen siivoojapari tuo tilatut tuotteet seuraavan säännöllisen kotisiivouksen yhdessä. Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä kello neljään iltapäivällä mennessä. Ostoksista lähetämme laskun erikseen. Voit tutustua verkkokauppaamme täällä.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan monipuolisilla oheissiivouksilla, joihin kuuluvat esimerkiksi uunin ja ikkunoiden pesu sekä sohvien ja vuodevaatteiden puhdistus.

Tällainen on Ametron kotisiivous Kirkkonummella. Jos haluat kotisi siivottuna huolellisesti ja säännöllisesti, täytä alla oleva lomake ja palveluesimiehemme on sinuun yhteydessä!

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.