Kotisiivous — Helsinki | Testaa kotisiivousta jopa puoleen hintaan

Kotisiivous Helsinki

Ametron siivouspalvelu Helsinki

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu lattioiden imurointi, pesu ja tahranpoisto. Pölyt ja liat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityistä huolellisuutta noudattaen. Työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti ja heillä on käytössään ammattilaisvälineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet.Tarjoamme kodin siivouspalveluita luotettavasti ja ammattitaidolla.

Testisiivouksemme on edullinen tapa vakuuttua palvelumme laadusta. Säännöllisen kodin siivouksen palvelu alkaa aina testisiivouksella, jonka aikana tutustumme toisiimme ja saat tilaisuuden vakuuttua siivouksen laadusta.

Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä ja sopii yksityiskohdista. Testisiivouksessa vakituinen siivouspari tutustuu tiloihin ja kyselee aluksi erityisistä toiveistasi. Räätälöimme siivouspalvelumme sinun tarpeidesi mukaan.

Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti pidempään kuin myöhemmät siivoukset, koska vasta tutustumme paikkoihin. Tästä syystä tarjoamme testisiivouksen edullisella, pyöreällä summalla, jopa puoleen hintaan. Näin meillä on edullinen kotisiivous Helsingissä. Muistathan myös 40% kotitalousvähennyksen kotisiivouksesta.

Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta testisiivouksen jälkeen.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Nopeasti Helsingin joka kolkkaan

Ametro siivoaa koteja Helsingissä ja ympäri pääkaupunkiseutua. Olemmekin alan suurimpia ja vanhimpia tekijöitä. Palvelemme jo yli 1000 asiakasta kuukaudessa, ja näin olemme suosituin siivouspalvelu pääkaupunkiseudulla. Helsingin kaduilla liikumme yrityksen autoilla sukkelasti omien siivousvälineidemme ja verkkokaupasta tilattujen tuotteiden kanssa.

Kotisiivoojamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka saavat aikaan puhtaan kodin nopeasti niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Ametron kotisiivouksen prosessi on hiottu tehokkaaksi ja sujuvaksi, ja tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana sinulle mahdollisimman vaivattomasti.

Tee arjestasi miellyttävämpää ja tilaa siivooja kotiisi täyttämällä alla oleva lomake!

Siivouspalveluita eri tilanteisiin

Senioreille voimme tarjota kotisiivouksen ilman arvonlisäveroa ja auttaa tarvittaessa muissa kodin ja taloon huoltoon liittyvissä asioissa. Lue lisää senioripalveluistamme ja ota yhteyttä meihin. Palveluesimiehemme kertovat mielellään lisää palvelun sisällöstä ja kuulevat teidän tarpeistanne.

Verkkokauppamme on säännöllisen kotisiivouspalvelumme asiakkaidemme käytössä. Sieltä voit ostaa esimerkiksi vessa- ja talouspapereita, siivousvälineitä sekä pientä suuhunpantavaa. Tilaus tuodaan seuraavan kotisiivouksen yhteydessä. Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 16, jotta siivoojaparisi ehtii poimia sen toimistolta mukaan. Tilaukset maksetaan laskulla. Tutustu verkkokauppaamme täällä!

Jatkuvan kotisiivouksen asiakkaat voivat tilata myös erilaisia oheissiivouksia. Näihin kuuluvat mm. uunin tai ikkunoiden pesu ja vuodevaatteiden tai sohvien puhdistus. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös muutto-, raivaus- ja suursiivoukset.

Tällainen on Ametron kotisiivous Helsingissä. Jos haluat, että kotisi pysyy puhtaana sinulle mahdollisimman vaivattomasti, täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Tarkista siivouspalvelumme omassa kotikunnassasi