Kotisiivous – Helsinki | Testisiivous jopa -50 %

Kotisiivous Helsinki

Ametron kotisiivous tuo helpotusta jo yli 1000 asiakkaan arkeen ympäri pääkaupunkiseutua. Siivoamme kaikenlaisia koteja Helsingissä Pakilasta Punavuoreen ja Ruoholahdesta Roihuvuoreen. Jätä siivous luotettaville ammattilaisille ja nauti säännöllisesti puhtaasta kodista.

Tehokkaat siivoojat
Kotisiivoojamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka saavat aikaan puhtaan kodin nopeasti ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään.
Hiotut prosessit
Ametron kotisiivouksen prosessi on hiottu tehokkaaksi ja sujuvaksi, ja tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana sinulle mahdollisimman vaivattomasti.
Oikeat välineet ja aineet
Työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti ja heillä on käytössään ammattilaisvälineet ja ympäristöystävälliset puhdistusaineet.

Kokeile edullisesti – testisiivous jopa -50 %

Testisiivous on edullinen tapa vakuuttua palvelumme laadusta. Perusteellisessa testisiivouksessa tutustumme kotiisi ja määrittelemme siivoukseen liittyvät toiveesi. Jos päätät jatkaa säännöllisenä asiakkaana, saat vakituisen kotisiivoojaparin ja nimetyn palveluesimiehen.

Tarjoamme testisiivouksen edullisesti, jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme.

Mitä kotisiivoukseen sisältyy?

Kaikissa huoneissa

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa

 • sängyn petaus.

Kotisiivous Helsingissä – Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Tiesithän, että kotisiivouspalvelusta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

quote-icon

Olen käyttänyt Ametron palveluita ensimmäisen kerran tammikuussa 2016, jolloin teetin asunnosta muuttaessani täydellisen loppusiivouksen. Siivous oli viimeisen päälle hoidettu ja kaikki seinämaaleihin tulleet pienet kolhut ja jäljet putsattu. Sen takia olen käyttänyt Ametron siivouspalvelua nyt kaksi kertaa kuukaudessa. Olen ollut erityisen tyytyväinen tarkkaan ja viimeisteltyyn jälkeen. Hienoa työtä!

Joni Gefwert
Kotisiivouksen asiakas

Lisäpalvelut kotisiivouksen asiakkaille

Säännöllisen kotisiivouksen asiakkaana tilaat kotiisi helposti erilaisia oheissiivouksia tarpeen mukaan. Voit pyytää meiltä esimerkiksi uunin puhdistuksen, ikkunanpesut ja vuodevaatteiden tai sohvan puhdistuksen.

Verkkokaupastamme voit ostaa kätevästi esimerkiksi vessa- ja talouspapereita sekä siivousvälineitä. Tilaus tuodaan seuraavan kotisiivouksen yhteydessä.

Senioreille kotisiivous Helsingissä edullisemmin

Senioriasiakkaille tarjoamme kotisiivouksen edullisesti ilman arvonlisäveroa. Siivouksen lisäksi autamme tarvittaessa myös muissa kodin huoltoon ja arjen sujuvoittamiseen liittyvissä asioissa. Palveluesimiehemme kertovat mielellään lisää palvelun sisällöstä.

Kokeile kotisiivousta jopa 50 % alennuksella

Tilaa edullinen testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin. Tarjoamme testisiivouksen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme!

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.