Kotisiivous Kerava | Ametro | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Kerava

Ametron kotisiivous Keravalla

Ametro siivoaa koteja Keravalla ja muualla pääkaupungin lähialueilla. Liikumme yrityksen autoilla sukkelasti omien siivousvälineidemme kanssa.

Ametron kotisiivouksen prosessi on hiottu tehokkaaksi ja sujuvaksi, ja tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi, pesu ja tahranpoisto. Pölyt ja tahrat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti ja heillä on käytössään ammattilaisvälineet ja ympäristölle ystävälliset puhdistusaineet.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa testisiivouksella, jonka aikana tutustumme puolin ja toisin ja kartoitamme siivouskohteen. Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä ja vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla tutustumaan siivottaviin tiloihin ja kuulemaan erityisistä toiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti pidempään kuin myöhemmät siivoukset, koska ympäristö on vieras. Tästä syystä tarjoamme testisiivouksen pyöreällä summalla edulliseen hintaan.

Tilaa testisiivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta sen jälkeen.

Monipuoliset siivouspalvelut

Senioreille pystymme tarjoamaan kodin siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Palveluesimiehemme kertoo tarvittaessa lisää ehdoista ja keskustelee tarpeistanne. Voimme halutessanne auttaa monenlaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Lue lisää senioripalveluistamme.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan erilaisilla oheissiivouksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi uunin pesu ja vuodevaatteiden puhdistus. Palvelemme myös muutto-, raivaus- ja suursiivouksissa.

Tällainen on Ametron kotisiivous Keravalla. Jos haluat kotisi siivottuna säännöllisesti ja huolellisesti, täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä!