Kotisiivous Kerava | Ametro | Pääkaupunkiseudun suosituin

Kotisiivous Kerava

Ametron kotisiivous Keravalla

Ametro siivoaa koteja Keravalla ja muualla pääkaupungin lähialueilla. Liikumme yrityksen autoilla sukkelasti omien siivousvälineidemme ja verkkokaupasta tilattujen tuotteiden kanssa.

Ametron kotisiivouksen prosessi on hiottu tehokkaaksi ja sujuvaksi, ja tavoitteemme on, että kotisi pysyy puhtaana ilman että sinun tarvitsee huolehtia mistään. Kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi, pesu ja tahranpoisto. Pölyt ja tahrat poistetaan vapailta pinnoilta. Kotisi keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Työntekijöitämme koulutetaan jatkuvasti ja heillä on käytössään ammattilaisvälineet ja ympäristölle ystävälliset puhdistusaineet.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivous

Säännöllinen kotisiivouspalvelu alkaa testisiivouksella, jonka aikana tutustumme puolin ja toisin ja kartoitamme siivouskohteen. Nimetty palveluesimiehesi ottaa sinuun etukäteen yhteyttä ja vakituinen siivouspari pääsee ensimmäisellä kerralla tutustumaan siivottaviin tiloihin ja kuulemaan erityisistä toiveistasi. Räätälöimme siivouspalveluamme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Ensimmäinen siivouskerta kestää todennäköisesti pidempään kuin myöhemmät siivoukset, koska ympäristö on vieras. Tästä syystä tarjoamme testisiivouksen pyöreällä summalla edulliseen hintaan.

Tilaa testisiivous alla olevalla lomakkeella ja vakuutu palvelumme laadusta. Teemme vakituisen siivoussopimuksen vasta sen jälkeen.

Monipuoliset siivouspalvelut

Senioreille pystymme tarjoamaan kodin siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Palveluesimiehemme kertoo tarvittaessa lisää ehdoista ja keskustelee tarpeistanne. Voimme halutessanne auttaa monenlaisissa kodin ja talon hoitoon liittyvissä asioissa. Lue lisää täältä.

Verkkokauppamme palvelee säännöllisen kotisiivouksen asiakkaitamme. Sieltä voit tilata esimerkiksi vessa- ja talouspapereita sekä pientä purtavaa. Siivousparisi tuo tilaamasi tuotteet samalla, kun tulevat siivoamaan kotisi. Tilaus on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä. Ostokset maksetaan laskulla. Pääset tutustumaan verkkokauppaamme täällä.

Jatkuvien siivouspalveluidemme asiakkaat voivat täydentää palvelupakettiaan erilaisilla oheissiivouksilla. Näihin kuuluvat esimerkiksi uunin pesu ja vuodevaatteiden puhdistus. Palvelemme myös muutto-, raivaus- ja suursiivouksissa.

Tällainen on Ametron kotisiivous Keravalla. Jos haluat kotisi siivottuna säännöllisesti ja huolellisesti, täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.