Tehostettu siivous koronapandemian aikana — Ametro

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Me Ametrolla haluamme olla mukana taistelussa koronavirusta vastaan ja huolehtia sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta. Lue alta siivouksesta koronapandemian aikana ja Ametron toimista viruksen ehkäisemiseksi.

Koronapandemian aikana siivouksesta ei kannata tinkiä

Kun pandemian takia kotona oleillaan enemmän, puhdistuksen tarvettakin kertyy enemmän. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa siivoukseen, kun pyrkii hyvään hygieniaan! Pelkkä käsien puhdistaminen ja desinfiointi ei riitä, jos pinnoilla on likaa. Kun kodin pinnat puhdistetaan säännöllisesti, bakteerit ja virukset eivät pesi niillä.

Tehostettu siivous pitää kotisi puhtaana

Koronapandemian vuoksi siivoamme kotisi tehostetusti. Tehostettu siivous on normaalia kodin siivousta tehokkaampi siivous, jossa siivouksen lisäksi desinfioimme kodin pinnat, joilla virukset saattavat viihtyä. Erityistä huomiota kiinnitämme usein kosketeltaviin pintoihin, kuten ovenkahvoihin, käsinojiin, pöytäpintoihin. Tehopuhdistuksen jälkeen ylläpitopuhdistus on helpompaa.

Toimemme koronan ehkäisemiseksi

Hyvä hygienia
Ametron siivoojat on koulutettu hyvään hygieniaan. Kiinnitämme korona-aikana erityistä huomiota käsienpesuun ja käsidesin käyttöön.
Suojavälineet ja etäisyys
Siivoojamme käyttävät työssään kasvomaskia ja suojakäsineitä. Pidämme myös riittävää etäisyyttä siivotessamme kotiasi.
Tehokkaat puhdistusaineet
Siivous tehdään huolellisesti ja tehostetusti. Käytämme lievästi emäksistä pesuainetta, joka desinfioi pintoja paremmin kuin tavallinen yleispesuaine.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita tai lähetä sähköpostia! Autamme mielellämme.