Tehostettu siivous koronapandemian aikana — Ametro

Turvallisuutesi on meille tärkeää

Me Ametrolla haluamme olla mukana taistelussa koronavirusta vastaan ja huolehtia sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuudesta. Lue alta siivouksesta koronapandemian aikana ja Ametron toimista viruksen ehkäisemiseksi.

Koronapandemian aikana siivouksesta ei kannata tinkiä

Kun pandemian takia ollaan etätöissä ja -koulussa, ja kotona siis oleillaan enemmän, puhdistuksen tarvettakin kertyy enemmän. Nyt jos koskaan kannattaa panostaa siivoukseen, kun pyrkii hyvään hygieniaan! Pelkkä käsien puhdistaminen ja desinfiointi ei riitä, jos pinnoilla on likaa. Kun kodin pinnat puhdistetaan säännöllisesti, bakteerit ja virukset eivät pesi niillä.

Tehostettu siivous pitää kotisi puhtaana

Koronapandemian vuoksi siivoamme kotisi tehostetusti. Tehostettu siivous on normaalia kodin siivousta tehokkaampi siivous, jossa siivouksen lisäksi desinfioimme kodin pinnat, joilla virukset saattavat viihtyä. Erityistä huomiota kiinnitämme usein kosketeltaviin pintoihin, kuten ovenkahvoihin, käsinojiin, pöytäpintoihin. Tehopuhdistuksen jälkeen ylläpitopuhdistus on helpompaa.

Toimemme koronan ehkäisemiseksi

Hyvä hygienia
Ametron siivoojat on koulutettu hyvään hygieniaan. Kiinnitämme korona-aikana erityistä huomiota käsienpesuun ja käsidesin käyttöön.
Suojavälineet ja etäisyys
Siivoojamme käyttävät työssään kasvomaskia ja suojakäsineitä. Pidämme myös riittävää etäisyyttä siivotessamme kotiasi.
Tehokkaat puhdistusaineet
Siivous tehdään huolellisesti ja tehostetusti. Käytämme lievästi emäksistä pesuainetta, joka desinfioi pintoja paremmin kuin tavallinen yleispesuaine.

Heräsikö kysymyksiä?

Soita tai lähetä sähköpostia! Autamme mielellämme.

4,4 42 arvostelua

 • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
  Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
 • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
 • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
 • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.