Kotisiivooja Espoo – Ametro, Pk-seudun suosituin

Kotisiivooja Espoo

Ametron siivous on pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Jo yli 1000 asiakastamme nauttivat säännöllisesti puhtaasta kodista. Kotisiivoojamme Espoossa siivoavat kaikenkokoisia koteja kerrostaloista suuriin omakotitaloihin.

Ametron kotisiivoojat helpottavat arkea

Menikö kuppi nurin keittiössä? Jäikö hiekkaa rattaisiin eteisen matolla? Arki on ihan tarpeeksi raskasta ilman siivousmurheitakin. Tee arkea helpottava päätös ja tilaa kotisiivooja.

Kun kotonasi käy säännöllisesti siivooja, se pysyy aina puhtaana ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia kodistasi.

Kokeile edullisesti
Voit kokeilla Ametron kotisiivoojia Espoossa tilaamalla testisiivouksen. Teet päätöksen säännöllisestä sopimuksesta vasta kokeilun jälkeen.
Vakuutu laadusta
Ametron siivous on vakioitu järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Koulutamme siivoojamme itse, joten luotamme heidän ammattitaitoonsa.
Sovi jatkosta
Tee sopimus jatkuvasta palvelusta, niin saat säännöllisesti puhtaan kodin ja sinulle jää lisää aikaa sinulle tärkeisiin asioihin.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta.

Testisiivous jopa puoleen hintaan

Ametrolla voit kokeilla palvelua ennen kuin teet päätöksen jatkosta. Tilaa ensin testisiivous, jonka avulla kartoitamme kotisi siivouskohteet ja toiveesi siivouksen suhteen. Testisiivouksen saat tavallista siivouskertaa edullisemmin, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Mitä maksaa kotisiivooja Espoossa?

Siivouspalveluista saat tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada teettämistään kotitaloustöistä kuten siivouksesta. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Senioreille kotisiivooja Espoossa edullisemmin

Senioreilla on takanaan jo tuhansia pölynpyyhkimisiä ja lattianpesuja. Helpota omaa tai läheisesi arkea tilaamalla seniorille siivooja kotiin. Senioreille tarjoamme palvelumme ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin.

Tarjoamme myös muuta arjen apua kuten tukea hygienian hoitamiseen tai vaikka kaupassa käyntiin. Senioripalvelumme saat kotiin tai palvelutaloon.

Lisäpalveluita asiakkaillemme

Asiakkaanamme voit tilata normaalin siivouskäynnin oheen myös lisäpalveluita, kuten

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Asiakkaanamme saat myös oikeuden käyttää verkkokauppaamme, josta voit tilata siivoustuotteita tai vaikkapa vessapaperia suoraan kotiin.

Erikoissiivouksia erilaisiin tarpeisiin

Teemme myös erikoissiivouksia kuten muuttosiivoukset, remonttisiivoukset, raivaussiivoukset ja suursiivoukset.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.