Kotisiivooja Helsinki — Ametro, Pk-seudun suosituin

Kotisiivooja Helsinki

Ametro on pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Kotisiivoojamme siivoavat jo yli 1000 asiakkaan koteja Helsingissä ja sen välittömässä läheisyydessä. Liity joukkoon helposti tilaamalla testisiivous.

Luotettava palvelu
Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivouksemme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta.
Aina samat kotisiivoojat
Saat oman kotisiivoojaparin, joka kuuntelee toiveitasi. He tuntevat sinun tarpeesi ja käyvät siivoamassa kotisi niin usein kuin toivot.
Ympäristöystävälliset tuotteet
Kotisiivoojamme tuovat mukanaan omat välineet ja puhdistusaineet. Käytämme vain tuotteita, jotka ovat helliä ympäristölle ja siivoojillemme.

Ametron kotisiivoojat pitävät kotisi puhtaana

Lapset ja kotieläimet tuovat jaloissaan sisään kuraa ja hiekkaa. Kaurapuuroroiskeet jämähtävät liedelle ja ruokapöydän alle kertyy murusia. Kuka muistaa pyyhkiä pölyjä taulujen päältä? Likaa ja sotkua vastaan taistelu voi tuntua toivottomalta.

Ametron kotisiivoojat puhdistavat tahrat ja siivoavat kurat ja pölyt sillä aikaa kun sinä käyt vaikkapa kuntosalilla. Voit huoahtaa hetken ja nauttia sitten puhtaasta kodista. Sinulle jää lisää aikaa ja energiaa asioille, jotka tuottavat enemmän iloa kuin siivoaminen.

hyvä kotisiivous

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta.

Kokeile edullisesti testisiivouksella

Testisiivous on tavanomaista siivouskertaa perusteellisempi siivous, jonka avulla kotisiivoojamme tutustuvat kotiisi ja kartoittavat siivouksen kohteet ja mitoituksen. Testisiivouksen saat kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Kokeile palveluamme testisiivouksella. Sen jälkeen voit päättää, jatkatko säännöllisenä asiakkaana.

Mitä maksaa kotisiivooja Helsingissä?

Muistathan, että siivouksesta saat verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Senioreille kotisiivooja Helsingissä edullisemmin

Senioreille tarjoamme siivouksen Helsingissä ilman arvonlisäveroa, eli 24 % tavanomaista hintaa edullisemmin. Siivouksen senioreille saat sekä kotiin että palvelutaloon.