Kotisiivous hinta – Ametro, Pk-seudun suosituin

Kotisiivous hinta

Ametron kotisiivous on hinta–laatusuhteeltaan erinomainen. Meillä on jo yli 1000 säännöllisen kotisiivouksen asiakasta, mikä tekee meistä pääkaupunkiseudun suosituimman kotisiivouspalvelun.

Miksi maksaa kotisiivouksesta ammattilaiselle?

Laadukas siivous
Voit luottaa siivouksen laatuun, kun sen tekee kokenut ammattilainen. Ametron siivous on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta.
Aina puhdas koti
On ihana tulla puhtaaseen kotiin raskaan työpäivän jälkeen. Säännöllisen siivouksen avulla kotisi pysyy puhtaana ja ylläpitosiivous on helpompaa.
Huolettomampi arki
Saat enemmän aikaa sinua oikeasti kiinnostaviin asioihin, kun annat siivouksen ammattilaisten tehtäväksi.

Ametron kotisiivouksen hinta

Ametron kotisiivouksen hinta riippuu siivouksen ajankohdasta ja siihen kuluvasta tuntimäärästä. Tuntimäärä lasketaan kotisi koon mukaan. Alkuviikolla tehtävän siivouksen hinta on edullisempi kuin loppuviikolla.

Hinnat voimassa 1.8.2019 alkaen.

Kodinhoitotyöt - SopimusasiakkaatEur (alv 24 %)Eur (alv 0 %)
Maanantai–tiistai 39,50 €/h31,85 €/h
Keskiviikko–torstai40,50 €/h32,66 €/h
Perjantai41,50 €/h33,47 €/h
Ikkunanpesu43,00 €/h34,68 €/h
Muut palvelutEur (alv 24 %)Eur (alv 0 %)
Suursiivoukset, muuttosiivoukset43,00 €/h34,68 €/h
Kertasiivous43,00 €/h34,68 €/h

Kokeile kotisiivousta, tilaa edullinen testisiivous

Voit kokeilla kotisiivoustamme tilaamalla testisiivouksen. Sen avulla siivoojamme määrittelevät siivouksen kohteet ja mitoituksen. Saat testisiivouksen kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan. Päätät jatkosta vasta testisiivouksen jälkeen, joten voit varmistua siivouksen laadusta ennen säännöllisen siivouksen aloittamista.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Selvitä kotisiivouksen hinta kätevällä hintalaskurilla

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Muistathan, että kotisiivouspalvelusta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.