Erikoissiivous, Yrityssiivous, Muuttosiivous | Ametro

Erikoissiivous

Tarjoamme siivousta esimerkiksi toimistoihin, ravintoloihin tai myymälöihin. Siivouskeikkana toimii vaikkapa rakennusten loppusiivous tai muuttosiivous. Käytämme vanhojen hyvien menetelmien lisäksi uusia menetelmiä, välineitä ja aineita, koska haluamme pysyä kehityksessä mukana ja siten varmistaa palvelun laadun. Toimialueemme kaikkiin siivouksiin on Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet.

Siivouspalvelumme

Voit tilata myös kertasiivouksia kotiisi. Esimerkiksi puhdistamme kotisi matot, tuolit, sohvat ja muut tekstiilipintaiset huonekalut, syväpuhdistamme vuodevaatteesi ja petaus- ja runkopatjasi, vahaamme lattiasi tai pesemme uunisi.

Ikkunanpesu
Kevätaurinko paljastaa sormenjäljet ja katupölyn ikkunalaseissa. Ikkunanpesun avulla saat kodistasi viihtyisämmän. Me pesemme ikkunasi kirkkaiksi laadukkailla välineillä.
Muuttosiivous
Muuttaessa on paljon muutakin mietittävää kuin entisen tai tulevan asunnon siivous. Jätä se meidän huoleksemme, me siivoamme entisen asuntosi luovutuskuntoon tai tulevan asunnon sinulle muuttovalmiiksi.
Remonttisiivous
Remonttisiivous kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Remonttipölyn siivouksessa on tärkeä käyttää siihen tarkoitettuja työvälineitä. Tavallinen koti-imuri ei kestä hienojakoista pölyä.
Suursiivous
Teemme muiden siivoustöiden ohella myös suursiivouksia. Tilaa suursiivous vaikkapa jouluksi tai helpottamaan juhlien järjestämistä.
Raivaussiivous
Joskus tarvitaan suurempaa raivaussiivousta. Jälkiä voi joutua raivaamaan monesta syystä. Teemme raivauksen puolestasi.
Yrityssiivous
Teemme säännöllisiä sopimussiivouksia muiden toimistojen lisäksi myös sellaisiin yrityksiin, joiden tiloissa vaaditaan ehdotonta siisteyttä ja korkeaa siivouksen laatutasoa.

  Millaisen siivouksen haluat?

  IkkunanpesuYrityssiivousMuuttosiivousRemonttisiivousSuursiivousRaivaussiivous

  Katso siivouspalvelut omassa kotikunnassasi

  Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme

  Pihan- ja puutarhanhoito
  Halutessasi pidämme hyvää huolta myös pihastasi ja puutarhastasi. Hoidamme istutukset, nurmikonleikkuun, haravoinnin, terassit ja laatoitukset.
  Tavarankäsittelypalvelut yrityksille
  Tarjoamme palvelua erilaisiin tavarankäsittelytarpeisiin, kuten pakkaamiseen, kokoamiseen, lähettämiseen ja vastaanottoon.
  Henkilöstövuokraus
  Ametron kautta löydät yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti ammattitaitoista henkilöstöä kausivaihteluiden, lomien tai määräaikaisten projektien aiheuttamiin tarpeisiin.