Yrityssiivous, Muuttosiivous, Ikkunanpesu, Ametro

Erikoissiivoukset

Tarjoamme siivousta esimerkiksi toimistoihin, ravintoloihin tai myymälöihin. Siivouskeikkana toimii vaikkapa rakennusten loppusiivous tai muuttosiivous. Käytämme vanhojen hyvien menetelmien lisäksi uusia menetelmiä, välineitä ja aineita, koska haluamme pysyä kehityksessä mukana ja siten varmistaa palvelun laadun. Toimialueemme kaikkiin siivouksiin on Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet.

Siivouspalvelumme

Voit tilata myös kertasiivouksia kotiisi. Esimerkiksi puhdistamme kotisi matot, tuolit, sohvat ja muut tekstiilipintaiset huonekalut, syväpuhdistamme vuodevaatteesi ja petaus- ja runkopatjasi, vahaamme lattiasi tai pesemme uunisi.

Ikkunanpesu
Kevätaurinko paljastaa sormenjäljet ja katupölyn ikkunalaseissa. Ikkunanpesun avulla saat kodistasi viihtyisämmän. Me pesemme ikkunasi kirkkaiksi laadukkailla välineillä.
Muuttosiivous
Muuttaessa on paljon muutakin mietittävää kuin entisen tai tulevan asunnon siivous. Jätä se meidän huoleksemme, me siivoamme entisen asuntosi luovutuskuntoon tai tulevan asunnon sinulle muuttovalmiiksi.
Remonttisiivous
Remonttisiivous kannattaa antaa ammattilaisten hoidettavaksi. Remonttipölyn siivouksessa on tärkeä käyttää siihen tarkoitettuja työvälineitä. Tavallinen koti-imuri ei kestä hienojakoista pölyä.
Suursiivous
Teemme muiden siivoustöiden ohella myös suursiivouksia. Tilaa suursiivous vaikkapa jouluksi tai helpottamaan juhlien järjestämistä.
Raivaussiivous
Joskus tarvitaan suurempaa raivaussiivousta. Jälkiä voi joutua raivaamaan monesta syystä. Teemme raivauksen puolestasi.
Yrityssiivous
Teemme säännöllisiä sopimussiivouksia muiden toimistojen lisäksi myös sellaisiin yrityksiin, joiden tiloissa vaaditaan ehdotonta siisteyttä ja korkeaa siivouksen laatutasoa.

  Millaisen siivouksen haluat?

  IkkunanpesuYrityssiivousMuuttosiivousRemonttisiivousSuursiivousRaivaussiivous

  Katso siivouspalvelut omassa kotikunnassasi

  Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme

  Pihan- ja puutarhanhoito
  Halutessasi pidämme hyvää huolta myös pihastasi ja puutarhastasi. Hoidamme istutukset, nurmikonleikkuun, haravoinnin, terassit ja laatoitukset.
  Tavarankäsittelypalvelut yrityksille
  Tarjoamme palvelua erilaisiin tavarankäsittelytarpeisiin, kuten pakkaamiseen, kokoamiseen, lähettämiseen ja vastaanottoon.
  Henkilöstövuokraus
  Ametron kautta löydät yrityksellesi nopeasti ja vaivattomasti ammattitaitoista henkilöstöä kausivaihteluiden, lomien tai määräaikaisten projektien aiheuttamiin tarpeisiin.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.