Siivooja Espoo — Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivooja Espoo

Ametron siivoojat Espoossa tuovat iloa lukuisien kotien arkeen. Meillä on jo yli 1000 säännöllistä asiakasta, mikä tekee meistä pääkaupunkiseudun suosituimman kotisiivouspalvelun.

Siivoojamme Espoossa puhdistavat kaikenkokoisia koteja ympäri kaupungin. Tarjoamme myös erikoissiivouksia, kuten ikkunanpesuja ja suursiivouksia.

Kolme kovaa syytä tilata siivooja kotiin

Ammattitason siivous
Sinun ei tarvitse tarttua imurinvarteen, vaan voit jättää siivoushuolet alan ammattilaisten hoidettavaksi. Koulutamme siivoojamme itse, joten voit luottaa heidän työnsä laatuun.
Koti kerralla siistiksi
Et joudu enää miettimään, että mitähän siivoaisi tänään. Saat kaiken kerralla puhtaaksi. Siisti koti on viihtyisä ja sisäilman laatukin on puhtaassa kodissa parempi.
Säännöllisesti puhdas koti
Kun koti siivotaan säännöllisesti, se myös pysyy puhtaana ja ylläpitosiivous on helpompaa. Saat oman siivoojaparin, joka siivoaa kotisi toiveittesi mukaan niin usein kuin haluat.

Arki kaatuu päälle – kutsu Ametro apuun

Meinaako vastuu kodin siivouksesta luisua sinun harteillesi, aivan kuin ei olisi arjessa tarpeeksi muutakin huolehdittavaa. Keksitkö heti vaikka sata mieluisampaa tekemistä kuin ainainen siivoaminen? Olisiko ihana töiden jälkeen tulla puhtaaseen kotiin?

Tee itsellesi ystävänpalvelus ja tilaa Ametron siivoojat kotiisi. Meille ovat tuttuja Espoossa niin lapsiperheiden ja lapsettomien talouksien kuin senioreidenkin kodit. Huojenna arkeasi laadukkaalla kotisiivouspalvelulla.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Lisäpalveluita kotisiivousasiakkaille

Säännöllisenä asiakkaanamme voit tilata siivouksen oheen lisäpalveluja, kuten

 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Saat myös oikeuden käyttää verkkokauppaamme, josta voit tilata siivoustarvikkeita tai vaikkapa vessapaperia. Siivooja tuo tilaamasi tuotteet mukanaan seuraavalla käyntikerrallaan.

Kokeile edullisesti, tilaa testisiivous

Haluatko varmistua palvelumme laadusta ennen tilaamista? Me teemme kotiisi ensin testisiivouksen ja päätät jatkosta vasta sen jälkeen. Testisiivous on tavanomaista siivouskertaa perusteellisempi siivous, jolla kartoitamme kotisi siivoustarpeet ja -kohteet. Samalla saat tutustua tuleviin siivoojiisi, sillä kotonasi käy aina sama siivoojapari.

Testisiivouksen saat tavanomaista siivouskäyntiä edullisemmin, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Paljonko maksaa siivooja Espoossa?

Siivouksen hinta riippuu kotisi koosta ja siivouksen ajankohdasta. Alkuviikosta siivous on edullisempi kuin loppuviikosta.

Palvelustamme saa tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka pienentää maksettavien verojen määrää.

Erikoissiivouksia erityistarpeisiin

Yllättikö sotku tai kaaos? Ametrolta voit tilata elämän eri tarpeisiin myös erikoissiivouksia, kuten

 • ikkunanpesu
 • muuttosiivous
 • suursiivous
 • remonttisiivous
 • raivaussiivous
 • yrityssiivoukset

Senioreille siivooja Espoossa edullisemmin

Seniorit saavat palvelumme ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin. Senioreille voit tilata siivouksen kotiin tai palvelutaloon. Tutustu myös muihin senioripalveluihimme.

Tilaa siivoojat tutustumiskäynnille – testisiivous jopa -50 %

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Saat testisiivouksen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme!

Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.