Siivousfirma – Ametro, Pk-seudun suosituin

Ametro – se luotettava siivousfirma

Ametron kotisiivouspalvelu on pääkaupunkiseudun suosituin. Meillä on jo yli 1000 säännöllistä asiakasta.

Olemme siivousfirma, jonka laatuun voit luottaa. Koulutamme siivoojamme itse ja siivouksemme on vakioitu, joten saat aina yhtä laadukkaan lopputuloksen. Saamme säännöllisesti kiitosta iloisista ja huolellisista siivoojista asiakkailtamme, joista monia meillä on ollut ilo palvella jo useiden vuosien ajan.

Ametron monipuoliset palvelut

Ametron siivoojat huolehtivat kotisi puhtaudesta. Säännöllisen kotisiivouspalvelun lisäksi tarjoamme muita siivouksia elämän eri tilanteisiin. Valikoimaamme kuuluu muun muassa ikkunoiden pesu, suursiivoukset, muuttosiivoukset, remonttisiivoukset ja raivaussiivoukset. Teemme myös yrityssiivouksia.

Tee arkea helpottava päätös

Millaista sinun arkesi olisi, jos ei tarvitsisi miettiä siivoamista? Tilaa sinäkin siivousfirma huolehtimaan kotisi puhtaudesta, niin sinulle jää aikaa oikeasti tärkeisiin asioihin!

Miksi tilata palvelua siivousfirmalta?

Laadukas siivous
Koulutetut siivoojamme käyttävät vain ammattilaisvälineitä ja -puhdistusaineita. Siivouksemme on vakioitu niin tekniikan, järjestyksen kuin laadunvarmistuksenkin osalta.
Aina puhdas koti
Kun koti siivotaan säännöllisesti, se on aina puhdas. Meiltä saat oman siivoojaparin, jolle kotisi siivoustarpeet tulevat tutuiksi.
Huolettomampi arki
Kun annat siivoushuolesi pois, sinulle vapautuu aikaa vaikkapa harrastuksiin tai lasten kanssa olemiseen, tai ihan vain rentoutumiseen kotisohvalla.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Lisäpalvelut ja verkkokauppa käytössäsi

Ametron säännöllisenä asiakkaana voit tilata myös oheissiivouksia, kuten ikkunoiden tai uunin pesu tai kankaisen huonekalun puhdistaminen. Lisäksi saat käyttöösi verkkokauppamme, josta voit tilata siivoustuotteita, jotka siivooja tuo tullessaan seuraavalla kerralla.

Kokeile edullisesti, tilaa testisiivous

Ametro on siivousfirma, jonka siivouksen laadun voit testata ennen kuin päätät jatkosta. Teemme ensin testisiivouksen, jonka avulla määritämme kotisi siivoustarpeet ja -kohteet. Saat samalla tutustua tulevaan siivoojapariisi, sinulla käy aina samat siivoojat.

Testisiivouksen saat tavanomaista siivouskertaa edullisemmin, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Mitä Ametron palvelut maksavat?

Ametrolla kodin siivouksen hinta määräytyy kohteen koon ja siivousajankohdan mukaan. Alkuviikon siivous on edullisempi kuin loppuviikon. Siivoukseen kuluva tuntimäärä lasketaan kotisi neliöiden mukaan.

Kysy muiden siivouksien tuntimääräarvio asiakaspalvelustamme.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.