Espoo suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Espoo

Puhdas koti on juhlaa arkenakin

Espoossa on monenlaisia koteja, joista me tunnemme useat. Siivoamme niin suuria omakotitaloja kuin pienempiä kerrostaloasuntojakin. Liikumme yrityksemme omilla autoilla kätevästi kaikkialle Espooseen ja tulemme mielellämme myös teille siivoamaan.

Kotisiivouspalvelumme tavoite on pitää kotisi aina siistinä ja puhtaana niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Saat vakituisen siivoojaparin, joka ottaa huomioon toiveesi ja tarpeesi ja siivoaa niiden mukaan. Käytämme omia siivousvälineitä ja puhdistusaineita.

Uusille kotisiivousasiakkaille teemme aina ensin testisiivouksen. Tavallista kotisiivousta edullisempi testisiivous kestää hieman kauemmin kuin säännöllinen kotisiivous, koska siivoojamme vasta tutustuvat kotiisi. Testisiivouksen suorittaa tuleva vakituinen siivoojaparisi. Voitte samalla tutustua toisiinne ja jutella erityisistä toiveistasi, jotta pystymme räätälöimään siivouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Olemme kasvaneet pääkaupunkiseudun suosituimmaksi siivouspalveluksi. Liity jo 1000 asiakkaamme joukkoon ja tilaa testisiivous!

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Testisiivouksesta se alkaa

Lähetä alla oleva lomake, ja palveluesimiehemme ottavat sinuun yhteyttä. Sovimme yhdessä edullisen kiinteän hinnan kotisi testisiivoukselle. Kotisi koosta riippuen voimme tarjota testisiivouksen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksen jälkeen voit keskustella palveluesimiehen kanssa siitä, kuinka usein tarvitsette kotisiivousta ja missä laajuudessa, niin voimme sopia vakituisesta kotisiivouksesta.

Muistathan, että kotisiivous oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Ametron kotisiivousmalli on vakioitu

Kotisi siivouksen tekee aina sama siivoojapari. Kotisiivoojamme ovat pääosin Filippiineiltä ja työyhteisömme on kuin suuri perhe. Koulutamme siivoojiamme jatkuvasti ja kotisiivousmallimme on vakioitu ja tehokas. Käytämme ekologisia puhdistusaineita ja ergonomisia työvälineitä, joilla siivous on nopeaa ja tehokasta. Työmme laatu on huolellista.

Senioreille edullisesti

Espoolaistenkin seniorien koteihin voimme tarjota siivouspalvelua ilman arvonlisäveroa. Lue lisää senioripalveluista ja ota yhteyttä, niin kerromme teille tarkemmin palvelun ehdoista. Lisäksi voimme auttaa myös monissa muissa kodin ja talon ylläpitoon liittyvissä töissä.

Verkkokauppa käytössäsi

Jatkuvan kotisiivouksen asiakkaillamme on mahdollisuus tilata verkkokaupastamme siivous- ja kotitaloustuotteita, jotka kotisiivoojamme tuovat mukanaan tullessaan seuraavan kerran käymään. Tilaa kauttamme vessapaperia, talouspaperia, siivousliinoja, lahjakortteja, mitä vain tarvitset.

Teethän tilaukset verkkokaupasta viimeistään edellisenä päivänä klo 16, jotta siivoojamme ehtivät poimia tuotteet mukaansa toimistolta.

Muut siivouspalvelut

Tarjoamme kotisiivouspalvelun ohella myös muita suurempia tai pienempiä erillisiä siivouksia tai palveluita. Kotisiivouksen lisäksi voit tilata vaikkapa uunin tai ikkunoiden pesun, sohvakaluston puhdistuksen tai liinavaatteiden tuuletuksen. Tutustu oheissiivouksiin.

Joskus tarvitaan suurempaa siivousta tai raivaamista, esimerkiksi juhlien yhteydessä tai remontin jälkeen. Katso Ametron muut palvelut.

Lähetä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510