Espoon suosituinta siivouspalvelua Sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Espoo

Kodin siivouspalvelu

Haluaisitko helpotusta arkeen ja siistin kodin? Anna ammattitaitoisten ja ystävällisten siivoojiemme tulla puhdistamaan kotisi Espoossa.

Olemme pääkaupunkiseudun suosituin siivouspalvelu. Yli tuhannesta asiakastaamme useat ovat viihtyneet kanssamme jo vuosia. Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti korkeaa laatua ja siivoojien luotettavuutta.

Kodin siivouspalvelu pitää kotisi siistinä ja puhtaana niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Saat vakituisen siivoojaparin, joka ottaa huomioon toiveesi ja tarpeesi ja siivoaa niiden mukaan.

Voit tutustua siivoukseen edullisesti tilaamalla testisiivouksen.

quote-icon

Olemme käyttäneet Ametron siivouspalvelua, saimme myös apua pihatöissä. Olemme olleet tyytyväisiä, työn laatu on ollut hyvää ja luotettavaa. Aikataulut ovat pitäneet ja työ on tehty täsmällisesti. Suosittelemme lämpimästi! Ulkoinen luotettava palvelu korvaa ja täydentää ikääntyvän ihmisen voimia.

Eila ja Tauno Haataja
Siivouspalvelun asiakkaana 8 vuotta

Selvitä siivouspalvelun hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä saat selvää säästöä siivouksesta. Seniori, jonka toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi voi saada arvonlisäverotonta siivouspalvelua.

kotisiivous

Ystävälliset ja koulutetut siivoojamme Espoossa

Kotisi siivouksen tekee aina sama siivoojapari. Kotisiivoojamme ovat pääosin Filippiineiltä, ja työyhteisömme on kuin suuri perhe. Siivouspalvelun mallimme on vakioitu ja tehokas, ja koulutamme siivoojiamme jatkuvasti.

Käytämme omia ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieenisyyteen ja pintojen puhdistamiseen juuri niille soveltuvilla aineilla.

Testisiivouksesta se alkaa

Tilaa testisiivous niin voit tutustua siivouksen laatuun. Samalla tapaat siivoojaparisi, joka tulisi vakituisesti siivoamaan kotiasi.

Sovimme yhdessä edullisen kiinteän hinnan kotisi testisiivoukselle. Kotisi koosta riippuen voimme tarjota sen jopa puoleen hintaan. Tämän jälkeen voit keskustella palveluesimiehen kanssa siitä, kuinka usein ja missä laajuudessa tarvitset kodin siivousta.

Kotitalousvähennykset kotisiivouksesta Espoossa ja pääkaupunkiseudulla.

Mitä kodin siivouspalveluun kuuluu?

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien pyyhintä
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen tahrojen poisto
 • lieden, liesituulettimen, tiskialtaan ja hanan tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa:

 • WC-istuimen, pesualtaan ja tasojen puhdistus
 • suihkun, suihkuseinän ja ammeen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaaminen.

Muut siivouspalvelut

Tarjoamme kotisiivouspalvelun ohella myös muita suurempia tai pienempiä erillisiä siivouksia tai palveluita. Vakituisen siivouksen lisäksi voit tilata vaikkapa uunin tai ikkunoiden pesun, sohvakaluston puhdistuksen tai liinavaatteiden tuuletuksen. Tutustu oheissiivouksiin.

Joskus tarvitaan suurempaa siivousta tai raivaamista, esimerkiksi juhlien yhteydessä tai remontin jälkeen. Katso Ametron muut palvelut.