Espoon suosituinta siivouspalvelua Sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Espoo

Kodin siivouspalvelu

Haluaisitko helpotusta arkeen ja siistin kodin? Anna ammattitaitoisten ja ystävällisten siivoojiemme tulla puhdistamaan kotisi Espoossa.

Olemme pääkaupunkiseudun suosituin siivouspalvelu. Yli tuhannesta asiakastaamme useat ovat viihtyneet kanssamme jo vuosia. Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti korkeaa laatua ja siivoojien luotettavuutta.

Kodin siivouspalvelu pitää kotisi siistinä ja puhtaana niin, ettei sinun tarvitse huolehtia mistään. Saat vakituisen siivoojaparin, joka ottaa huomioon toiveesi ja tarpeesi ja siivoaa niiden mukaan.

Voit tutustua siivoukseen edullisesti tilaamalla testisiivouksen.

quote-icon

Olemme käyttäneet Ametron siivouspalvelua, saimme myös apua pihatöissä. Olemme olleet tyytyväisiä, työn laatu on ollut hyvää ja luotettavaa. Aikataulut ovat pitäneet ja työ on tehty täsmällisesti. Suosittelemme lämpimästi! Ulkoinen luotettava palvelu korvaa ja täydentää ikääntyvän ihmisen voimia.

Eila ja Tauno Haataja
Siivouspalvelun asiakkaana 8 vuotta

Selvitä siivouspalvelun hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kotitalousvähennyksellä saat 40 prosentin alennuksen siivouksesta. Seniori, jonka toimintakyky on alentunut tilapäisesti tai pysyvästi voi saada arvonlisäverotonta siivouspalvelua.

Ystävälliset ja koulutetut siivoojamme Espoossa

Kotisi siivouksen tekee aina sama siivoojapari. Kotisiivoojamme ovat pääosin Filippiineiltä, ja työyhteisömme on kuin suuri perhe. Siivouspalvelun mallimme on vakioitu ja tehokas, ja koulutamme siivoojiamme jatkuvasti.

Käytämme omia ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Kiinnitämme erityistä huomiota hygieenisyyteen ja pintojen puhdistamiseen juuri niille soveltuvilla aineilla.

Testisiivouksesta se alkaa

Tilaa testisiivous niin voit tutustua siivouksen laatuun. Samalla tapaat siivoojaparisi, joka tulisi vakituisesti siivoamaan kotiasi.

Sovimme yhdessä edullisen kiinteän hinnan kotisi testisiivoukselle. Kotisi koosta riippuen voimme tarjota sen jopa puoleen hintaan. Tämän jälkeen voit keskustella palveluesimiehen kanssa siitä, kuinka usein ja missä laajuudessa tarvitset kodin siivousta.

Mitä kodin siivouspalveluun kuuluu?

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien pyyhintä
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen.

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen tahrojen poisto
 • lieden, liesituulettimen, tiskialtaan ja hanan tahrojen poisto

Kotisi keittiön puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Kylpyhuoneessa:

 • WC-istuimen, pesualtaan ja tasojen puhdistus
 • suihkun, suihkuseinän ja ammeen puhdistus

Kotisi hygieniatilojen puhdistuksessa noudatetaan erityistä huolellisuutta.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaaminen.

Muut siivouspalvelut

Tarjoamme kotisiivouspalvelun ohella myös muita suurempia tai pienempiä erillisiä siivouksia tai palveluita. Vakituisen siivouksen lisäksi voit tilata vaikkapa uunin tai ikkunoiden pesun, sohvakaluston puhdistuksen tai liinavaatteiden tuuletuksen. Tutustu oheissiivouksiin.

Joskus tarvitaan suurempaa siivousta tai raivaamista, esimerkiksi juhlien yhteydessä tai remontin jälkeen. Katso Ametron muut palvelut.

Lisähelpotusta arkeen verkkokaupasta

Jatkuvan siivouksen asiakkaillamme on mahdollisuus tilata verkkokaupastamme siivous- ja kotitaloustuotteita, jotka siivoojamme Espoossa tuovat mukanaan tullessaan seuraavan kerran käymään.

Jos olet kiinnostunut, kerromme mielellämme lisää verkkokaupan tuomasta avusta.

Kokeile kodin siivouspalvelua

Tilaa kodin testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.