Helsingin suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Helsinki

Ametron siivouspalvelu toimii Helsingissä. Palvelukokonaisuuteemme on suunniteltu huolella, ja siihen kuuluu säännöllinen kotisiivous sekä erikoissiivoukset erilaisiin tilanteisiin. Suunnittelemme palvelumme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Asiakkaanamme nautit puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Sujuvaa ja tehokasta siivousta

Vakioitu toimintamallimme takaa sen, että siivous sujuu luotettavasti ja järjestelmällisesti kodeissa ja muissa tiloissa koosta riippumatta. Käytämme aina ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja rättejä ja ekologisia pesuaineita. Siivoojamme liikkuvat pareittain ympäri Helsinkiä sujuvasti yrityksen autoilla, joissa kaikki välineet ja verkkokaupasta tilatut tuotteet tulevat helposti mukana.

Olemme vakioineet siivousprosessimme järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Jatkuva henkilökunnan koulutus varmistaa, että siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden oikeat tekniikat ovat hallussa kotien ja toimistojen siivouksessa.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Tiesithän, että kotitalousvähennys laskee tuntuvasti kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn siivouspalvelun hintaa!

Ammattisiivoojan avulla aina puhdas koti

Aloitamme kotisiivouspalvelumme kotisi testisiivouksella, jossa tutustumme toisiimme ja sovimme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Kotisi säännöllisen siivouksen tekee aina sama siivouspari, jonka tehokkaan yhteistyön ansiosta kotisi puhdistuu ripeästi. Sinulle nimetään myös palveluesimies, johon voit olla yhteydessä kaikissa kotisi siivoukseen liittyvissä asioissa.

Säännöllisessä kotisiivouksessa lattiat imuroidaan ja pestään sekä tahrat poistetaan. Pölyt ja tahrat pyyhitään vapailta pinnoilta. Puhdistamme erityisen huolellisesti keittiön ja hygieniatilat. Räätälöimme palveluamme tarvittaessa juuri sinun erityistoiveidesi mukaan.

Kotisiivouksen asiakkaanamme saat käyttöösi myös verkkokauppamme, josta voit tilata esimerkiksi puhdistusaineita, roskapusseja ja vessapaperia. Saat tilaamasi tuotteet suoraan kotiisi seuraavalla siivouskerralla.

Monipuoliset siivouspalvelumme

Tulemme mielellämme siivoamaan kotisi eri tilanteissa. Siivouspalvelun valikoimaan kuuluvat esimerkiksi

 • yrityssiivoukset
 • ikkunanpesu
 • muuttosiivous
 • remonttisiivous
 • suursiivous
 • raivaussiivous

sekä säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille erilaiset oheissiivoukset.

Tee ostoksia verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen kotisiivouksen asiakas? Voit tilata tuotteita suoraan kotiisi verkkokaupastamme. Saat meiltä esimerkiksi puhdistusaineet ja vessapaperit siivoojiesi mukana kotiin toimitettuna.

Selkeä ja toimiva palvelu

Olemme hioneet siivouksen toimintamallimme tehokkaaksi. Aloitamme ensin kartoittamalla tarkasti asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi kodin koon ja sen asukkaat lapsista lemmikkeihin. Seuraavaksi vuorossa on huolellinen testisiivous, jossa samalla tutustumme uuteen asiakkaaseemme.

Teemme vakiosiivoussopimuksen vasta testisiivouksen jälkeen. Käytämme Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti kaikenkokoisissa kodeissa ja tiloissa. Käytämme välineitä vain tietyllä tavalla, ja huolehdimme hyvin niiden esikäsittelystä ja huollosta. Puhdistusaineita käytämme juuri oikean määrän ja siivous tehdään aina samalla tavalla.

Kokeile siivouspalveluamme

Tilaa testisiivous kotiin. Se on perusteellinen siivous, jonka aikana määrittelemme kotisi siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.