Helsingin suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Helsinki

Ametron siivouspalvelu toimii Helsingissä. Palvelukokonaisuuteemme on suunniteltu huolella, ja siihen kuuluu säännöllinen kotisiivous sekä erikoissiivoukset erilaisiin tilanteisiin. Suunnittelemme palvelumme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Asiakkaanamme nautit puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

kotisiivous

Sujuvaa ja tehokasta siivousta

Vakioitu toimintamallimme takaa sen, että siivous sujuu luotettavasti ja järjestelmällisesti kodeissa ja muissa tiloissa koosta riippumatta. Käytämme aina ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja liinoja ja ekologisia pesuaineita. Siivoojamme liikkuvat pareittain ympäri Helsinkiä sujuvasti yrityksen autoilla, joissa kaikki välineet tulevat helposti mukana.

Olemme vakioineet siivousprosessimme järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Jatkuva henkilökunnan koulutus varmistaa, että siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden oikeat tekniikat ovat hallussa kotien ja toimistojen siivouksessa.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Tiesithän, että kotitalousvähennys laskee tuntuvasti kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn siivouspalvelun hintaa!

Ammattisiivoojan avulla aina puhdas koti

Aloitamme kotisiivouspalvelumme kotisi testisiivouksella, jossa tutustumme toisiimme ja sovimme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Kotisi säännöllisen siivouksen tekee aina sama siivouspari, jonka tehokkaan yhteistyön ansiosta kotisi puhdistuu ripeästi. Sinulle nimetään myös palveluesimies, johon voit olla yhteydessä kaikissa kotisi siivoukseen liittyvissä asioissa.

Säännöllisessä kotisiivouksessa lattiat imuroidaan ja pestään sekä tahrat poistetaan. Pölyt ja tahrat pyyhitään vapailta pinnoilta. Puhdistamme erityisen huolellisesti keittiön ja hygieniatilat. Räätälöimme palveluamme tarvittaessa juuri sinun erityistoiveidesi mukaan.

Monipuoliset siivouspalvelumme

Siivouspalvelun valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi

  • yrityssiivoukset
  • ikkunanpesu
  • muuttosiivous
  • remonttisiivous
  • suursiivous
  • raivaussiivous

sekä säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille erilaiset oheissiivoukset.

Selkeä ja toimiva palvelu

Olemme hioneet siivouksen toimintamallimme tehokkaaksi. Aloitamme ensin kartoittamalla tarkasti asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi kodin koon ja sen asukkaat lapsista lemmikkeihin. Seuraavaksi vuorossa on huolellinen testisiivous, jossa samalla tutustumme uuteen asiakkaaseemme.

Teemme vakiosiivoussopimuksen vasta testisiivouksen jälkeen. Käytämme Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti kaikenkokoisissa kodeissa ja tiloissa. Käytämme välineitä vain tietyllä tavalla, ja huolehdimme hyvin niiden esikäsittelystä ja huollosta. Puhdistusaineita käytämme juuri oikean määrän ja siivous tehdään aina samalla tavalla.