Helsingin suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Helsinki

Ametron siivouspalvelu toimii Helsingissä. Palvelukokonaisuuteemme on suunniteltu huolella, ja siihen kuuluu säännöllinen kotisiivous sekä erikoissiivoukset erilaisiin tilanteisiin. Suunnittelemme palvelumme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi. Asiakkaanamme nautit puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Sujuvaa ja tehokasta siivousta

Vakioitu toimintamallimme takaa sen, että siivous sujuu luotettavasti ja järjestelmällisesti kodeissa ja muissa tiloissa koosta riippumatta. Käytämme aina ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja rättejä ja ekologisia pesuaineita. Siivoojamme liikkuvat pareittain ympäri Helsinkiä sujuvasti yrityksen autoilla, joissa kaikki välineet ja verkkokaupasta tilatut tuotteet tulevat helposti mukana.

Olemme vakioineet siivousprosessimme järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Jatkuva henkilökunnan koulutus varmistaa, että siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden oikeat tekniikat ovat hallussa kotien ja toimistojen siivouksessa.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Ammattisiivoojan avulla aina puhdas koti

Aloitamme kotisiivouspalvelumme kotisi testisiivouksella, jossa tutustumme toisiimme ja sovimme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Kotisi säännöllisen siivouksen tekee aina sama siivouspari, jonka tehokkaan yhteistyön ansiosta kotisi puhdistuu ripeästi. Sinulle nimetään myös palveluesimies, johon voit olla yhteydessä kaikissa kotisi siivoukseen liittyvissä asioissa.

Säännöllisessä kotisiivouksessa lattiat imuroidaan ja pestään sekä tahrat poistetaan. Pölyt ja tahrat pyyhitään vapailta pinnoilta. Puhdistamme erityisen huolellisesti keittiön ja hygieniatilat. Räätälöimme palveluamme tarvittaessa juuri sinun erityistoiveidesi mukaan.

Kotisiivouksen asiakkaanamme saat käyttöösi myös verkkokauppamme, josta voit tilata esimerkiksi puhdistusaineita, roskapusseja ja vessapaperia. Saat tilaamasi tuotteet suoraan kotiisi seuraavalla siivouskerralla.

Monipuoliset siivouspalvelumme

Tulemme mielellämme siivoamaan kotisi eri tilanteissa. Siivouspalvelun valikoimaan kuuluvat esimerkiksi

  • yrityssiivoukset
  • ikkunanpesu
  • muuttosiivous
  • remonttisiivous
  • suursiivous
  • raivaussiivous

sekä säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille erilaiset oheissiivoukset.

Tee ostoksia verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen kotisiivouksen asiakas? Voit tilata tuotteita suoraan kotiisi verkkokaupastamme. Saat meiltä esimerkiksi puhdistusaineet ja vessapaperit siivoojiesi mukana kotiin toimitettuna.

Selkeä ja toimiva palvelu

Olemme hioneet siivouksen toimintamallimme tehokkaaksi. Aloitamme ensin kartoittamalla tarkasti asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi kodin koon ja sen asukkaat lapsista lemmikkeihin. Seuraavaksi vuorossa on huolellinen testisiivous, jossa samalla tutustumme uuteen asiakkaaseemme.

Teemme vakiosiivoussopimuksen vasta testisiivouksen jälkeen. Käytämme Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti kaikenkokoisissa kodeissa ja tiloissa. Käytämme välineitä vain tietyllä tavalla, ja huolehdimme hyvin niiden esikäsittelystä ja huollosta. Puhdistusaineita käytämme juuri oikean määrän ja siivous tehdään aina samalla tavalla.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510