Mitä tarkoittaa testisiivous ja miten se tapahtuu | Ametro

Tutustutaan, kartoitetaan tarpeesi ja näytetään siivouksemme laatu

Testisiivous on ollut olennainen osa Ametron toimintaa alusta saakka. Olemme todenneet sen hyvin tehokkaaksi ja toimivaksi tavaksi asiakkaan tutustua palveluesimiehiin ja siivoojiin ja toisin päin. Testisiivous on suunnattu asiakkaille, jotka harkitsevat säännöllistä kotisiivousta. Sille sovitaan edullinen kiinteä hinta ja itse testisiivous ei vielä sido teitä millään tavalla.

Testisiivouksesta yleisesti

Testisiivouksen alussa palveluesimies käy kanssanne läpi siivottavan kohteen ja kartoittaa teidän omat toiveenne kotisiivouksen suhteen. Lisäksi palveluesimies kertoo lisää Ametron säännöllisestä kotisiivouspalvelusta ja siitä, miten se voidaan räätälöidä juuri teidän tarpeidenne mukaiseksi.

Testisiivoustapaamiseen valmistautuminen

Ensimmäisessä tapaamisessa käydään tarkemmin läpi siivouskohde, teidän toiveenne ja tarpeenne sekä Ametron säännöllisen kotisiivouksen käytännöt. Aikaa tähän teidän olisi hyvä varata noin 20 minuuttia, jonka jälkeen siivoojat suorittavat testisiivouksen. Useimmiten testisiivoukseen käytettävä aika on noin 1,5-2 kertaa pidempi kuin varsinaiseen säännölliseen siivoukseen käytettävä aika johtuen vieraasta ympäristöstä.

Tässä vaiheessa olisi hyvä kuulla asunnossanne olevista lemmikeistä ja niihin liittyvistä vaatimuksista, kuten oven avaamisesta varovasti sisään tullessa.

Aina puhdas koti

Asiakkaamme usein kysyvät, miten testisiivoukseen ja myös säännölliseen siivoukseen tulisi varautua. Lyhyt vastaus on, että ei mitenkään. Hieman pidempi ja perustellumpi vastaus kuitenkin on, että suosittelemme, että asiakas tekee ennen siivousta niin sanotut valmistelevat toimenpiteet. Tämä tarkoittaa, että asiakas kerää irtotavarat, kuten vaatteet, lasten lelut ja muut vastaavat, pois lattioilta ja muilta siivottavilta pinnoilta ja laittaa ne niille kuuluville paikoille.

Tämä helpottaa siivouksen suorittamista kun siivoojat voivat heti aloittaa varsinaisen siivoustyön ja pystyvät toimimaan siivouskohteessa mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Haluamme välttää myös sitä, että siivoojamme tahattomasti siirtävät tavaroita vääriin paikkoihin.

Testisiivouksen suorittaminen

Siivoojamme tuovat aina kaikki tarvittavat siivoustarvikkeet ja -välineet mukanaan. Niihin kuuluvat Vileda Professional -mikrokuitu- ja moppiliinat, jotka on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Ne ovat erittäin tehokkaita, ympäristöystävällisiä ja saavat aikaan pitkäkestoisia tuloksia.

Siivous tehdään huolella laaditun ja hyväksi havaitun prosessimme mukaan. Siivoojamme työskentelevät aina pareittain, ja molemmilla on omat tehtävänsä. Myös käytettävät työvälineet on standardoitu. Työntekijämme valmistelevat kaikki tarvittavat värikoodatut mikrokuitupyyhkeet ja -mopit ennen siivouksen aloittamista.

Päivän päätteeksi siivoustekstiilit tuodaan toimistollemme pestäviksi tai työntekijä pesee ne halutessaan kotonaan työnantajan hankkimalla pesukoneella. Ametrolla käytämme ympäristöä vähän kuormittavia puhdistusaineita ja seuraamme niiden käyttömääriä, sillä periaatteellisena tavoitteenamme on ympäristökuormituksen vähentäminen.

Testisiivouksen jälkeen

Testisiivouksen jälkeen palveluesimies lähettää teille sähköpostitse lyhyen palautekyselyn ja sopii kanssanne säännöllisestä kotisiivouksesta. Palvelusopimus toimitetaan ja allekirjoitetaan sähköisesti sähköpostin välityksellä. Tämän jälkeen teillä on käytössänne myös Ametron verkkokauppa sekä oheissiivoukset.

Teille myös toimitetaan tässä vaiheessa tunnukset Ametron asiakasjärjestelmään, josta voitte tarkistaa säännöllisten siivousten ajankohdat. Järjestelmän kautta on myös helppo olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Jokaisella asiakkaalla on nimetty palveluesimies, johon voi olla yhteydessä siivouksiin liittyvissä asioissa. Testisiivouksen suorittanut siivoojapari toimii myös jatkossa kotinne siivoojaparina.

Panostus laatuun ja toiminnan kehittämiseen

Pyydämme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme kehittääksemme toimintaamme. Annamme jatkuvasti lisäkoulutusta siivoojillemme ja näin varmistamme, että siivousprosessimme on mahdollisimman laadukas ja tehokas jokaista yksityiskohtaa myöten. Hyödynnämme toiminnassamme edistyksellisiä digitaalisia toiminnanohjaustyökaluja ja mobiilisovelluksia.

Selvitämme tarpeesi
Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Selvitämme ensin tarkkaan uusien asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi minkä kokoinen kotisi on ja asuuko siellä lapsia tai eläimiä.
Testisiivous
Siivoamme kotisi sujuvasti ja luotettavasti järjestelmällisen toimintatapamme ansiosta. Käytämme kotisi siivouksessa ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja siivousliinoja ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita.
Säännöllinen kotisiivous
Välineitä käytetään vain yhdellä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan asianmukaisesti. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä – eli ei liikaa mutta tarpeeksi. Kotisiivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.