Kuinka siivota koti tehokkaasti Ametron avulla | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Kuinka siivota koti tehokkaasti Ametron avulla

Kuinka valmistautua kotisiivoukseen

Ennen kuin aloitat kotisiivouksen, on tärkeää valmistautua huolellisesti. Näin varmistat, että sinulla on kaikki tarvittavat välineet ja tiedät, mitä tehtäviä sinun pitää suorittaa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit valmistautua tehokkaaseen kotisiivoukseen Ametron avulla:

1. Suunnittele aikataulu: Määritä selvä aika, jolloin aiot suorittaa kotisiivouksen. Tämä auttaa sinua sitoutumaan tehtävään ja varmistaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa suorittaa kaikki tarvittavat työt. Voit esimerkiksi varata lauantai-iltapäivän kotisiivousta varten.

2. Kerää tarvittavat välineet: Ennen siivouksen aloittamista varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat välineet käytettävissäsi. Ametrolta saat tarvittaessa laajan valikoiman korkealaatuisia siivousvälineitä, kuten imurin, mopin, pölyrätin ja puhdistusaineita. Näin säästät aikaa etkä joudu keskeyttämään siivousta etsiäksesi puuttuvia tarvikkeita.

Tehokas siivousvinkki: Lattioiden imurointi ja pesu

Lattioiden imurointi ja pesu ovat osa perusteellista kotisiivousta. Tässä on muutama vinkki, joiden avulla voit tehdä näistä tehtävistä tehokkaampia Ametron avulla:

1. Imurointi: Aloita lattioiden imurointi poistamalla ensin kaikki lattioilla olevat esineet. Käytä ammattimaisen imurimme erityisiä suulakkeita, jotka on suunniteltu tavoittamaan vaikeasti puhdistettavat alueet, kuten mattojen reunat ja kulmat. Imuroi lattiat huolellisesti ja käytä tarvittaessa lisävarusteita, kuten harjaa, irrottamaan pinttyneet tahrat.

2. Pesu: Ametron puhdistusaineet ovat tehokkaita ja ympäristöystävällisiä. Valitse oikea puhdistusaine lattiamateriaalisi perusteella. Levitä puhdistusainetta tasaisesti lattioille ja käytä mikrokuitumoppia tai Ametron mopin vaihdettavaa päätä puhdistukseen. Huuhtele mopin pää säännöllisesti, jotta vältytään likaantumiselta ja puhdasta lattiaa saadaan aina siivottua. Muista myös varoa kosteita lattioita ja laittaa varoitusmerkit, jotta kukaan ei liukastu.