Kotisiivous Espoo, Ametro Oy | Pk-seudun suosituin

Kotisiivous Espoo

Pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivous Espoossa

Kotisiivouspalvelumme huolehtii kotisi siisteydestä ja puhtaudesta. Siivoamme Espoossa niin suuria omakotitaloja kuin pienempiä kerrostaloasuntojakin. Olemme pääkaupunkiseuduin suosituin siivouspalvelu.

Tilaa testisiivous! Teemme uusille kotisiivousasiakkaille ensin edullisemman testisiivouksen, jonka voit saada kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Saat vakituisen siivoojaparin, joka hoitaa kotisi siivoamisen. Testisiivouksen yhteydessä voit kertoa heille toiveistasi, jotta pystymme räätälöimään siivouksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Selvitä kotisiivous Espoo hinta kätevällä laskurilla!

Ametron kotisiivous Espoossa

Lähetä alla oleva lomake, niin palveluesimiehemme ottavat sinuun yhteyttä ja sovimme hinnan testisiivoukselle. Testisiivouksen jälkeen voit sopia palveluesimiehesi kanssa säännöllisestä kotisiivouksesta.

Muistathan, että kotisiivous oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Kuljemme sujuvasti kaikkialle Espooseen yrityksen autoilla. Tuomme mukanamme omat siivousvälineet ja verkkokaupastamme tilaamanne tuotteet.

Kotisiivouksen toimintamallimme on vakioitu ja tehokas. Koulutamme jatkuvasti siivoojiamme ja käytämme ekologisia pesuaineita ja ergonomisia työvälineitä. Siivoojamme ovat pääosin Filippiineiltä ja olemme kuin suuri perhe. Kotisi siivoaa aina sama siivoojapari.

Edullisesti senioreille

Senioreille tarjoamme kotisiivouspalvelun ilman arvonlisäveroa. Lue lisää senioripalveluista ja ota yhteyttä, niin palveluesimiehemme kertoo sinulle tarkemmin palvelusta. Voimme tarpeen mukaan auttaa muissakin kodin ja talon ylläpitoon liittyvissä askareissa.

Verkkokauppa ja muut siivouspalvelut

Jatkuvan kotisiivouksen asiakkaamme voivat käyttää myös verkkokauppaamme, josta voi tilata siivous- ja kotitaloustuotteita suoraan kotiin kannettuina. Tee tilaus kotisiivousta edeltävänä päivänä viimeistään klo 16, jotta siivoojapari ehtii keräämään tuotteet mukaan toimistolta.

Teemme säännöllisen kotisiivouksen ohella myös erilaisia erillisiä siivouksia ja palveluita. Tilaa meiltä esimerkiksi uunin tai ikkunoiden pesu, sohvakaluston puhdistus tai liinavaatteiden tuuletus. Meiltä saat siivouksen myös juhlia varten sekä remonttien ja raivausten oheen.

Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun yhteydessä!

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.