Ametron siivous, pääkaupunkiseudun suosituin

Siivous – puhtaan arjen perusta

Ametron siivous tuo iloa jo 1000 asiakkaan koteihin pääkaupunkiseudulla. Säännöllisen kotisiivouksen lisäksi tarjoamme siivouksia elämän eri tarpeisiin kuten remontin jälkeen tai muuton keskelle.

Ammattilaisen tekemä siivous helpottaa arkea

On ihana tulla kiireisen päivän jälkeen puhtaaseen kotiin. Olokin on tyynempi, kun koti on siisti. Kun annat siivouksen ammattilaisten tehtäväksi, sinulla on yksi arkinen huoli vähemmän. Voit käyttää vapautuvan ajan ja energian muihin, sinulle tärkeisiin asioihin.

Kokeile siivousta edullisesti

Voit kokeilla siivoustamme tilaamalla testisiivouksen. Testisiivous on tavallista siivouskertaa perusteellisempi siivous, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Testisiivouksessa voit myös tutustua siivoojiin, sillä jos päätät testisiivouksen jälkeen jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, sama siivoojapari käy siivoamassa kotisi aina.

Tarjoamme testisiivouksen edullisesti, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme. Katso siivouksen hinnat.

Säännöllinen siivous sisältää lattioiden ja mattojen imuroinnin sekä tahrojen poiston. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja tahrat. Keittiön ja hygieniatilat siivoamme erityisen huolellisesti. Siivoojamme kuuntelevat toiveitasi siivouksen suhteen ja muokkaavat palvelua niiden mukaan.

Lisäpalveluita asiakkaillemme:

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Katso siivous omassa kotikunnassasi

Luotettavuus ja laatu ovat siivouksemme peruskiviä

Siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta. Käytämme aina ammattilaisvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Välineitä käytetään ergonomisesti ja vain tietyllä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan hyvin.

Koulutamme siivoojamme itse ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin, sillä tyytyväinen siivooja tarkoittaa tyytyväistä asiakasta.

Muut siivoukset

Kodin siivouksen lisäksi tarjoamme erikoissiivouksia elämän eri tilanteisiin. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi:

 • ikkunanpesu
 • muuttosiivous
 • suursiivous
 • remonttisiivous
 • raivaussiivous
 • yrityssiivoukset

Tee ostoksia uudessa verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen siivouksen asiakas? Tilaa tuotteita kotiisi verkkokaupastamme. Meiltä saat esimerkiksi puhdistusaineet ja vessapaperit, ja ne kulkevat kotiisi siivoojien kyydissä.

Kokeile siivoustamme!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.