Ametron siivous, pääkaupunkiseudun suosituin

Siivous – Puhtaan arjen perusta

Ametron siivous tuo iloa jo 1000 asiakkaan koteihin pääkaupunkiseudulla. Säännöllisen kodin siivouksen lisäksi tarjoamme siivouksia elämän eri tarpeisiin kuten remontin jälkeen tai muuton keskelle.

Ammattilaisen tekemä siivous helpottaa arkea

On ihana tulla kiireisen päivän jälkeen puhtaaseen kotiin. Olokin on tyynempi, kun koti on siisti. Kun annat siivouksen ammattilaisten tehtäväksi, sinulla on yksi arkinen huoli vähemmän. Voit käyttää vapautuvan ajan ja energian muihin, sinulle tärkeisiin asioihin.

kotisiivous

Kokeile siivousta edullisesti

Voit kokeilla siivoustamme tilaamalla testisiivouksen. Testisiivous on tavallista siivouskertaa perusteellisempi siivous, jonka avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Testisiivouksessa voit myös tutustua siivoojiin, sillä jos päätät testisiivouksen jälkeen jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, sama siivoojapari käy siivoamassa kotisi aina.

Tarjoamme testisiivouksen edullisesti, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan normaalihinnoistamme. Katso siivouksen hinnat.

Säännöllinen siivous sisältää lattioiden ja mattojen imuroinnin sekä tahrojen poiston. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja tahrat. Keittiön ja hygieniatilat siivoamme erityisen huolellisesti. Siivoojamme kuuntelevat toiveitasi siivouksen suhteen ja muokkaavat palvelua niiden mukaan.

Lisäpalveluita asiakkaillemme:

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Katso siivous omassa kotikunnassasi

Luotettavuus ja laatu ovat siivouksemme peruskiviä

Siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta. Käytämme aina ammattilaisvälineitä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Välineitä käytetään ergonomisesti ja vain tietyllä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan hyvin.

Koulutamme siivoojamme itse ja panostamme henkilöstön hyvinvointiin, sillä tyytyväinen siivooja tarkoittaa tyytyväistä asiakasta.

Muut siivoukset

Kodin siivouksen lisäksi tarjoamme erikoissiivouksia elämän eri tilanteisiin. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi:

 • ikkunanpesu
 • muuttosiivous
 • suursiivous
 • remonttisiivous
 • raivaussiivous
 • yrityssiivoukset
Säännölliset siivouspalvelut ja erikoissiivoukset eri tilanteisiin.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotona ja vapaa-ajan asunnolla teetetystä siivouksesta voit tehdä kotitalousvähennyksen. Vähennys pienentää palvelun hintaa tuntuvasti. Kokeile laskurillamme, kuinka paljon säännöllinen siivous kotona maksaa kotitalousvähennyksen jälkeen ja paljonko voit säästää!

Kokeile siivoustamme!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
075 326 4683