Siivooja kotiin – Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivooja kotiin – arjen luksusta

Millaista arkesi olisi, jos ei tarvitsisi miettiä siivoamista? Kun annat siivouksen ammattilaisten huoleksi, saat lisää aikaa asioille, jotka sinua oikeasti kiinnostavat. On ihana tulla työpäivän jälkeen puhtaaseen kotiin.

Ametron siivous on pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Meillä on yli 1000 säännöllisen siivouksen asiakasta ympäri seudun.

Miksi kannattaa tilata siivooja kotiin?

Aina puhdas koti
Kun koti siivotaan säännöllisesti, se säilyy aina puhtaana. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä minäkin päivänä siivoaisit, kun koti tulee kerralla puhtaaksi.
Huolettomampi arki
Sinulla on yksi arkinen huoli vähemmän, kun teillä käy siivooja. Ametrolta saat oman siivoojaparin, joka siivoaa toiveittesi ja tarpeittesi mukaan.
Laadukas lopputulos
Ametron siivoojat käyttävät vain ammattilaisvälineitä ja -puhdistusaineita. Siivouksemme on vakioitu, joten saat aina yhtä puhtaan kodin.

Ametron siivous helpottaa arkea

Päivän paras hetki on, kun voi puhtaassa kodissa rojahtaa sohvalle, nostaa jalat ylös ja hengähtää vähän aikaa. Hengittää raikasta ilmaa, jossa puhdistusaineen miellyttävä tuoksu vielä viipyilee. Siivoojat ovat käyneet.

Ametron siivous hävittää villakoirat huonekalujen alta ja pölyt tasoilta. Keittiön ruokatahroille ja peilien sormenjäljille saa heittää hyvästit. Tee arkea helpottava päätös ja tilaa siivooja kotiin.

Kokeile ensin edullisella testisiivouksella

Ametron palvelua voit kokeilla ennen kuin teet päätöksen jatkosta. Testisiivous on tavanomaista siivouskäyntiä perusteellisempi siivous, jolla määritämme kotisi siivouskohteet ja -tarpeet. Testisiivouksen aikana voit tutustua tulevaan siivoojapariisi. Sinulla käy aina samat siivoojat, joille kotisi siivoaminen tulee tutuksi.

Testisiivouksen saat edullisesti, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Ametron säännölliseen kotisiivouspalveluun kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Lisäpalveluita asiakkaillemme

Säännöllisenä asiakkaanamme voit tilata siivouskerran oheen lisäpalveluita, kuten

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Saat myös käyttää verkkokauppaamme, josta voit tilata siivoustuotteita tai vaikkapa vessapaperia. Siivoojat tuovat tilaamasi tuotteet seuraavalla kerralla tullessaan.

Paljonko siivooja Ametrolta maksaa?

Siivouskerran hinta määräytyy kotisi koon ja siivouksen ajankohdan mukaan. Alkuviikon siivous on edullisempi kuin loppuviikon.

Palvelustamme voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen, joka pienentää maksettavien verojen määrää.

Muita siivouksia

Meiltä voit tilata myös siivouksia elämän erilaisiin tilanteisiin, esimerkiksi

 • suursiivoukset
 • muuttosiivous
 • remonttisiivous
 • raivaussiivous

Senioreille siivooja kotiin tai palvelutaloon edullisesti

Senioreille tarjoamme siivousta ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin. Tarjoamme myös tukea ja apua senioreiden arkeen, esimerkiksi arjen askareiden ja hygienian hoitamiseen tai vaikka asioilla käymiseen. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Tilaa siivooja kotiin

Kokeile palveluamme edullisesti testisiivouksella. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.