Siivooja Vantaa — Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivooja Vantaa

Ametron siivoojat Vantaalla tuovat helpotusta jo satojen perheiden arkeen. Meillä on jo yli 1000 säännöllistä asiakasta, mikä tekee Ametrosta pääkaupunkiseudun suosituimman kotisiivouspalvelun. Lisäksi tarjoamme elämän eri tarpeisiin muita siivouksia, kuten ikkunanpesut ja muuttosiivoukset

Miksi kutsua siivooja arjen avuksi?

Aina puhdas koti
Kun koti siivotaan säännöllisesti, se säilyy aina puhtaana. Unohda huonekalujen alle pesiytyvät villakoirat ja ruokatahrat keittiössä, Ametron siivoojat puhdistavat nekin.
Laadukas siivous
Anna siivous ammattilaisten tehtäväksi, niin saat laadukkaan lopputuloksen. Koulutamme siivoojamme itse ja käytämme vain ammattilaisvälineitä ja -puhdistusaineita.
Yksi huoli vähemmän
Siivoaminen on arkisista huolista sellainen, joka on helppo ulkoistaa jonkun muun tehtäväksi. Me siivoamme sillä aikaa kun sinä käyt vaikkapa kuntosalilla. On ihana tulla puhtaaseen kotiin!

Ametro auttaa siistin arjen ylläpitämisessä

Ikkunoista ei näe ulos ja pölyyn lipaston päällä voi piirtää. Eteinen on kurainen ja nurkista löytyy vielä edellisvuoden joulukuusen neulasia…

Tekisitkö mieluummin mitä tahansa muuta paitsi siivoamista? Silloin olet oikealla verkkosivustolla. Meidän tavoitteenamme on sinulle sujuvampi arki. Tilaa säännöllinen kotisiivouspalvelu, niin voit heittää hyvästit siivoushuolille.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Lisäpalveluita kotisiivousasiakkaille

Tarjoamme säännöllisille asiakkaillemme tavanomaisen siivouksen oheen muita siivouksia, kuten

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Lisäksi saat oikeuden käyttää verkkokauppaamme, josta voit tilata puhdistustuotteita tai vaikkapa vessapaperia. Siivooja tuo tuotteet mukanaan tullessaan seuraavalle siivouskäynnille.

Kokeile edullisesti – testisiivous jopa -50 %

Meiltä et tilaa sikaa säkissä. Teemme kotiisi ensin testisiivouksen ja päätät jatkosta vasta sen jälkeen. Testisiivous on tavanomaista siivouskäyntiä perusteellisempi siivous, jolla määritämme kotisi siivoustarpeet ja -kohteet. Pääset samalla tutustumaan tuleviin siivoojiisi, sillä kotonasi käy aina sama siivoojapari.

Testisiivouksen saat tavanomaista siivouskertaa edullisemmin, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Paljonko maksaa siivooja Vantaalla?

Muistathan, että palvelustamme voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se pienentää maksettavien verojen määrää.

Siivouksen hinta määrittyy kotisi koon ja siivousajankohdan mukaan. Alkuviikosta siivous on edullisempi kuin loppuviikosta.

Erikoissiivoukset

Meiltä voit tilata myös elämän eri tarpeisiin erilaisia erikoissiivouksia, kuten suursiivoukset, muuttosiivoukset vanhaan ja uuteen kotiin, remonttisiivoukset, raivaussiivoukset tai yrityssiivoukset.

Senioreille siivooja Vantaalla edullisemmin

Seniorit saavat siivoojan ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin. Siivouspalvelun saa sekä kotiin että palvelutaloon.

Tilaa siivoojat tutustumiskäynnille – testisiivous jopa -50 %

Tilaa testisiivous ja vakuutu siivoojiemme työnjäljestä. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Tarjoamme testisiivouksen jopa puoleen hintaan!

Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.