Puhtaasti parempi kesäloma | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Puhtaasti parempi kesäloma

Onnistunut kesäloma alkaa puhtaasta kodista. Tilojen raivaaminen ja järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen lomaa. Jos siivous aiheuttaa ylimääräistä stressiä, voit antaa kotisiivouspalvelumme tehdä sen puolestasi. Tunnolliset ja ahkerat ammattilaisemme siivoavat kotisi perusteellisesti, niin että sinä voit keskittyä lomailuun.

Päästä valo sisään ja nauti kesän vihreydestä

Tahriko siitepöly jo kerran pesemäsi ikkunat? Ne on hyvä pestä silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan niin, että lasin pinta kuivuu kesken pesun. Jos ikkunan ulkoruutu on todella likainen, se kannattaa pestä pariin kertaan ennen lastan käyttöä. Vaihda likainen pesuvesi usein ja käytä maltillisesti pesuainetta.

Jos ikkunoita ja ennen lomaa tehtäviä töitä paljon, voit teettää ikkunoiden pesun myös ammattilaisella. Me pesemme ikkunasi kirkkaiksi nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan. Kun ikkunat ovat puhtaat, valo pääsee sisään ja sinä voit nauttia vihreästä ja vehmaasta kesämaisemasta.

Puhdas koti – luonnollisesti!

Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä Green Care -tuotteita, joiden ansiosta sisäilma on raikas ja puhdas, eikä sinun tarvitse olla huolissasi haitallisista kemikaaleista. Tuotteiden valmistuksen koko elinkaari on ympäristöystävällinen suunnitteluvaiheesta tuotteen hävittämiseen saakka.

Puhdas ja järjestyksessä oleva koti rauhoittaa mielen. Anna itsellesi aikaa palautua ja lupa viettää itsesi näköistä lomaa.

Onnistunutta kesälomaa!
Toivottaa Ametro-perhe

Haluaisitko tutustua siivouspalveluihimme? Saat meiltä edullisen tutustumistarjouksen kotisiivouksesta ja ikkunanpesusta.