Senioripalvelu – edullista apua ikääntyneelle | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Senioripalvelu – edullista apua ikääntyneelle

Huolettaako sinua iäkkään läheisesi jaksaminen tai kaipaatko itse tukea kotitöiden hoitoon ja arjen askareisiin? Senioripalvelujemme avulla iäkäs ihminen voi viettää arvokkaita vanhuudenpäiviä omassa kodissaan.

Senioripalvelumme on erittäin edullista, sillä saat ilman arvonlisäveroa ja voit hakea siitä kotitalousvähennyksen. Laskimme, paljonko säästöä kertyy, kun tilaa Ametrolta senioripalvelun.

Apua kodin siivoukseen ja arjen askareisiin

Ametron senioripalveluihin kuuluu kattavien siivouspalveluiden lisäksi muissa arjen askareissa auttamista. Kotisiivouksen ohella voit tilata ikkunanpesun, pyykkihuollon tai vaikkapa kankaisten huonekalujen puhdistuksen.

Arjen apua saat lisäksi vaikkapa ruoanlaittoon tai kaupassakäyntiin. Hoidamme myös pihatyöt.

Kun arkea helpottaa senioripalvelulla, jää enemmän aikaa läheisten kanssa oleiluun ja muuhun mielekkääseen tekemiseen. Palvelu tuo myös läheisille mielenrauhaa, kun voi luottaa siihen, ettei ikäihminen turhaan rasita itseään siivouspuuhissa.

Kaksi ihmistä käsi kädessä.

Senioripalvelun hinta on veroton ja vähennyskelpoinen

Senioripalvelun saa meiltä ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin. Lisäksi palvelusta voi saada kotitalousvähennyksen, joka on vuonna 2024 huikeat 60 % palvelun hinnasta.

Kotitalousvähennystä voi saada enintään 3 500 € vuodessa. Vähennyksen omavastuu on 100 €.

Esimerkki: Kuinka paljon senioripalvelu maksaa?

Sirkka asuu yksin 67 neliön rivitaloasunnossa. Ametro käy siivoamassa Sirkan kodin säännöllisesti kaksi kertaa kuukaudessa. Lisäksi Sirkka tilaa Ametrolta pihan haravoinnin keväällä ja syksyllä. Sirkka saa palvelut ilman arvonlisäveroa.

Palvelun hinta on seuraava:

  • Kotisiivous maksaa 120,20 €/kerta. Vuodessa maksettavaa kertyy 3 152,20 €.
  • Haravointi maksaa 132,20 €/kerta, eli yhteensä 264,40 €.

Yhteensä Sirkan tilaamat palvelut maksavat 3 416,60 €/vuosi, josta hän saa 60 %:n kotitalousvähennyksen. Laskukaava vähennykselle on 3 416,60 x 60 % – 100. 

Sirkan lopullinen säästö on 1 949,96 €. Palveluiden hinnaksi jää 1 466,64 €/vuosi.

Kysy lisää senioripalveluista!

Ametron senioripalvelu mahdollistaa arjen vaivattomuuden ja sujuvuuden omassa kodissa. Ikääntyvä saa nauttia siististä kodista, vaikka siivoaminen olisi itselle hankalaa. 

Ametron siivoojat ovat filippiiniläisiä ja kasvaneet arvostamaan vanhempia ihmisiä. He kohtaavat seniorin huomaavaisesti ja tekevät työnsä tinkimättömän laadukkaasti. 

Palvelun voi hankkia seniori itse, tai sen voivat hankkia seniorin läheiset omalla kustannuksellaan.

Kaksi miestä nauraa yhdessä.