Kotisiivooja Vantaa — Ametro, Pk-seudun suosituin

Kotisiivooja Vantaa

Ametrolla on jo yli 1000 säännöllisen siivouksen asiakasta, mikä tekee meistä pääkaupunkiseudun suosituimman kotisiivouspalvelun. Kotisiivoojamme Vantaalla siivoavat kaikenkokoisia koteja. He ovat huolellisia ja ammattitaitoisia ja tuovat mukanaan ammattilaisvälineet.

Ametron kotisiivoojat tuovat luksusta arkeen

Tekeekö mieli käydä töiden jälkeen kuntosalilla tai vaikka ostoksilla ja tulla sen jälkeen puhtaaseen kotiin? Tuntuuko, että arki lasten kanssa on kaaosta, eikä aikaa viikkosiivoukselle tahdo löytyä?

Kun teetät siivouksen kotisiivoojilla, saat säännöllisesti ja vaivattomasti puhtaan kodin.

Yksilöllinen palvelu
Ametrolla kotisi siivous suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kartoitamme testisiivouksella kotisi siivouskohteet ja -tarpeet, jotta saat oikeanlaisen siivouksen.
Omat kotisiivoojat
Saat oman kotisiivoojaparin, jolle kotisi ja siivoustarpeesi tulevat tutuiksi. Kotisiivoojamme Vantaalla ovat ammattilaisia ja siivouksemme on vakioitu laadun varmistamiseksi.
Viihtyisä koti
Siisti koti on viihtyisä. Sisäilmakin on parempi säännöllisesti siivotussa kodissa. On ihana tulla puhtaaseen kotiin.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta.

Kokeile edullisesti, jopa puoleen hintaan

Emme myy sinulle sikaa säkissä. Ametron palvelua voit kokeilla ennen kuin teet päätöksen jatkosta. Teemme ensimmäisellä kerralla tavanomaista siivousta perusteellisemman testisiivouksen, jolla kartoitamme kotisi siivouskohteet ja -tarpeet. Testisiivouksen saat edullisesti, kotisi koosta riippuen jopa puoleen hintaan.

Mitä maksaa kotisiivooja Vantaalla?

Säästä rahaa tekemällä siivouksesta verotuksessa kotitalousvähennys. Se vähentää maksettavien verojen määrää.

Lisäpalveluina oheissiivoukset

Säännöllisenä asiakkaana voit tilata lisäpalveluita kuten

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Asiakkaanamme saat myös oikeuden käyttää verkkokauppaamme, josta voit tilata siivoustuotteita tai vaikkapa vessapaperia suoraan kotiin.

Senioreille kotisiivooja Vantaalla edullisemmin

Senioreille tarjoamme kotisiivoojan Vantaalla ilman arvonlisäveroa, eli 24 % edullisemmin. Kotisiivoojan senioreille saat sekä omaan kotiin että palvelutaloon.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.