Puhtaasti parempi kesäloma | Ametro

Puhtaasti parempi kesäloma

Onnistunut kesäloma alkaa puhtaasta kodista. Tilojen raivaaminen ja järjestäminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen lomaa. Jos siivous aiheuttaa ylimääräistä stressiä, voit antaa kotisiivouspalvelumme tehdä sen puolestasi. Tunnolliset ja ahkerat ammattilaisemme siivoavat kotisi perusteellisesti, niin että sinä voit keskittyä lomailuun.

Kokeile kotisiivousta, tilaa testisiivous

Päästä valo sisään ja nauti kesän vihreydestä

Tahriko siitepöly jo kerran pesemäsi ikkunat? Ne on hyvä pestä silloin, kun aurinko ei paista suoraan ikkunaan niin, että lasin pinta kuivuu kesken pesun. Jos ikkunan ulkoruutu on todella likainen, se kannattaa pestä pariin kertaan ennen lastan käyttöä. Vaihda likainen pesuvesi usein ja käytä maltillisesti pesuainetta.

Jos ikkunoita ja ennen lomaa tehtäviä töitä paljon, voit teettää ikkunoiden pesun myös ammattilaisella. Me pesemme ikkunasi kirkkaiksi nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan. Kun ikkunat ovat puhtaat, valo pääsee sisään ja sinä voit nauttia vihreästä ja vehmaasta kesämaisemasta.

Puhdas koti – luonnollisesti!

Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä Green Care -tuotteita, joiden ansiosta sisäilma on raikas ja puhdas, eikä sinun tarvitse olla huolissasi haitallisista kemikaaleista. Tuotteiden valmistuksen koko elinkaari on ympäristöystävällinen suunnitteluvaiheesta tuotteen hävittämiseen saakka.

Puhdas ja järjestyksessä oleva koti rauhoittaa mielen. Anna itsellesi aikaa palautua ja lupa viettää itsesi näköistä lomaa.

Onnistunutta kesälomaa!
Toivottaa Ametro-perhe

Haluaisitko tutustua siivouspalveluihimme? Saat meiltä edullisen tutustumistarjouksen kotisiivouksesta ja ikkunanpesusta.

4,4 42 arvostelua

 • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
  Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
 • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
 • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
 • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.