Siivous Helsinki – Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivous Helsinki – aina puhdas koti

Ametron siivous on pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstömme siivoaa säännöllisesti jo 1000 asiakkaan koteja huolella ja rakkaudella.

Siivoamme kotisi Helsingissä, asuit sitten Hermannissa, Herttoniemessä tai Huopalahdessa.

Säännöllisesti puhdas koti
On ihana tulla raskaan työpäivän jälkeen puhtaaseen kotiin. Tuttu siivoojapari huolehtii kotisi puhtaudesta niin usein kuin toivot.
Lisää vapaa-aikaa
Kun annat siivouksen ammattilaisten hoidettavaksi, sinulle jää enemmän aikaa oikeasti tärkeisiin asioihin.
Yksi huoli vähemmän
Siivoojamme ovat alan ammattilaisia. He kuuntelevat tarpeitasi ja toiveitasi ja sinä voit luottaa siivouksen laadukkaaseen lopputulokseen.

Testisiivouksesta se alkaa

Kokeile siivousta – tilaa edullinen testisiivous jo tänään. Perusteellisen testisiivouksen avulla määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet sekä toiveesi siivouksen suhteen. Kysy tarjous, voit saada testisiivouksen jopa puoleen hintaan normaaleista hinnoistamme.

Jos päätät testisiivouksen jälkeen jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, saat oman siivoojaparin, jolloin kotonasi käy aina samat siivoojat.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Siivoojamme kulkevat omilla autoilla Helsingissä ja kuljettavat mukanaan omat siivousvälineet ja puhdistusaineet.

Tarpeen mukaan voimme oheissiivouksena esimerkiksi pestä myös uunisi, puhdistaa kankaiset huonekalusi tai vaikkapa syväpuhdistaa vuodevaatteesi.

Kodin siivous Helsingissä - Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että siivouksestamme voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

Ikkunanpesu ja muut erikoissiivoukset

Kaipaavatko ikkunasi pesijää? Tuliko remontti valmiiksi ja nyt pitäisi siivota paikat? Juhlat tulossa ja suursiivous olisi tehtävä? Tilaa meiltä erikoissiivous, niin hoidamme siivoustarpeesi ammattitaidolla ja ammattilaisvälineillä.

Senioreille edullinen siivous Helsingissä

Senioriasiakkaamme saavat kotisiivouspalvelumme ilman arvonlisäveroa. Senioripalvelumme työntekijät voivat myös auttaa asiakkaita arjen askareissa kuten kaupassa käynnissä tai hygienian hoitamisessa. Senioripalvelumme saat kotiin tai palvelutaloon.

Kokeile siivousta edullisesti

Tilaa edullinen testisiivous ja vakuutu palvelumme laadusta. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos päätät jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.