Siivous hinta — Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivous hinta

Ametron siivouksella on hyvä hinta–laatusuhde. Siivouksemme tuo iloa jo yli 1000 asiakkaan arkeen ja on pääkaupunkiseudun suosituin kotisiivouspalvelu.

Lisäksi meiltä saat erikoissiivouksia, kuten ikkunanpesut, remonttisiivoukset, muuttosiivoukset vanhaan tai uuteen kotiin, suursiivoukset vaikkapa juhlien yhteyteen tai raivaussiivoukset. Teemme myös yrityssiivouksia.

Miksi maksaa siivouksesta ammattilaiselle?

Aina puhdas koti
Säännöllinen siivous pitää kotisi puhtaana aina. Ylläpitosiivous on helpompaa, kun peruspuhdistus tehdään kunnolla.
Ammattitaidolla tehty siivous
Koulutamme itse siivoojamme ja siivouksemme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta. Saat aina yhtä laadukkaan siivouksen.
Huolettomampi arki
Kun sinun ei tarvitse enää huolehtia kodin puhdistuksesta, sinulle jää enemmän aikaa muihin sinulle tärkeisiin asioihin.

Ametron siivous on hintansa arvoinen

Ametron siivouskäynnin hinta lasketaan siivouksen ajankohdan ja siihen kuluvan tuntimäärän mukaan. Tuntimäärä riippuu kotisi koosta. Alkuviikolla tehtävän siivouksen hinta on edullisempi kuin loppuviikolla.

Erikoissiivouksilla kuten ikkunanpesuilla ja suursiivouksilla on kiinteä tuntihinta.

Hinnat voimassa 1.8.2019 alkaen.

Kodinhoitotyöt - SopimusasiakkaatEur (alv 24 %) Eur (alv 0 %)
Maanantai-tiistai39,50 €/h31,85 €/h
Keskiviikko–torstai 40,50 €/h32,66 €/h
Perjantai41,50 €/h33,47 €/h
Ikkunanpesu43,00 €/h 34,68 €/h
Muut palvelutEur (alv 24 %) Eur (alv 0 %)
Suursiivoukset, muuttosiivoukset 43,00 €/h34,68 €/h
Kertasiivous43,00 €/h34,68 €/h

Ensimmäinen siivous jopa puoleen hintaan!

Siivouspalvelumme alkaa perusteellisesta testisiivouksesta, jonka aikana pääset tutustumaan tulevaan siivoojapariisi. Jos päätät jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, saat kotiisi aina samat tutut siivoojat.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta.

Selvitä siivouksen hinta kätevällä laskurilla

Muistathan kotitalousvähennyksen!

Muistathan, että siivouspalvelusta voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Kokeile Ametron siivousta

Kokeile palveluamme edullisesti testisiivouksella. Ensikäynnillä siivoamme kotisi perusteellisesti ja määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Sen jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.