Siivous Vantaa — Ametro, Pk-seudun suosituin

Siivous Vantaa – siisti koti joka päivä

Ametron siivous on suosituin kotisiivouspalvelu pääkaupunkiseudulla. Ammattitaitoinen henkilöstömme siivoaa jo 1000 asiakkaan koteja kaikkialla pääkaupunkiseudulla.

Vantaalla autoilemme luoksesi asuit sitten Myyrmäellä tai Martinlaaksossa. Siivoamme kaikenkokoisia asuntoja kerrostaloasunnoista omakotitaloihin.

Luotettava palvelu
Koulutamme siivoojamme itse ja siivousohjelmamme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta.
Aina samat siivoojat
Saat oman siivoojaparin, joka kuuntelee toiveitasi ja tarpeitasi. He käyvät siivoamassa kotisi niin usein kuin toivot.
Ympäristöystävälliset tuotteet ja välineet
Siivoojamme tuovat mukanaan omat välineet ja puhdistusaineet. Käytämme vain tuotteita, jotka ovat helliä ympäristölle ja siivoojillemme.

Ensin teemme testisiivouksen

Testisiivous on tavallista perusteellisempi siivous, jonka avulla kartoitamme kotisi siivouskohteet ja siivouksen mitoituksen. Kuuntelemme toiveitasi ja suunnittelemme juuri sinulle sopivan siivouksen.

Jos päätät testisiivouksen jälkeen jatkaa säännöllisen siivouksen asiakkaana, saat oman siivoojaparin, joka käy siivoamassa kotisi niin usein kuin toivot. Kotisi koosta riippuen voit saada testisiivouksen jopa puoleen hintaan normaalista siivouksen hinnasta. Tilaa edullinen testisiivous jo tänään.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Siivoamme kotisi huolella ja arvostaen. Haluamme, että koet siivouksen arjen luksuksena ja nautit puhtaasta kodistasi.

Kodin siivous Vantaalla - Katso siivouksen hinta laskurista

Muistathan, että siivouksestamme voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

Lisäpalveluita asiakkaillemme:

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Ikkunanpesu ja muut erikoissiivoukset

Kodin siivouksen ohella teemme erikoissiivouksia. Pesemme ikkunasi tai remontin jäljet, siivoamme muuton yhteydessä vanhan ja uuden kotisi, teemme suursiivouksia vaikkapa juhlien yhteydessä tai raivaussiivouksia suurempiin siivousurakoihin. Teemme myös yrityssiivouksia.

Senioreille edullinen siivous Vantaalla

Senioreille tarjoamme kotisiivouspalvelumme ilman arvonlisäveroa. Tutustu senioripalveluihimme, tarjomme apua myös arjen muihin askareisiin, kuten kaupassakäyntiin tai hygienian ylläpitämiseen. Senioripalvelumme saat niin kotiin kuin palvelutaloonkin.

Kokeile siivousta edullisesti

Tilaa testisiivous kotiin. Ensimmäisellä käynnillä siivoamme kotisi perusteellisesti ja määrittelemme siivouksen kohteet ja mitoituksen. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.