Vantaan suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Vantaa

Siistissä kodissa viihtyvät kaikki

Ametro siivoaa Vantaalla niin kerrostalokoteja kuin omakotitalojakin. Liikumme Vantaan kaikkiin osiin kätevästi yrityksen autoilla omien siivousvälineidemme kanssa. Siivoamme säännöllisesti jo 1000 asiakkaamme kodit. Olemme kasvaneet pääkaupunkiseudun suosituimmaksi siivouspalveluksi. Tavoitteemme on, että voit nauttia puhtaasta kodista mahdollisimman huolettomasti ja vaivattomasti.

Ametron siivouksen vakioitu toimintamalli

Ametron siivouspalvelussa on käytössä vakioitu ja tehokas toimintamalli, jolla saadaan nopeasti puhdasta jälkeä aikaan. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahranpoisto. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja liat. Hygieniatilojen ja keittiön puhdistus toteutetaan erityisen huolellisesti. Käytämme ergonomisia ammattilaisvälineitä ja ympäristölle ystävällisiä puhdistusaineita.

Ametro on työpaikkana kuin suuri perhe ja olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta. Valtaosa työntekijöistämme on kotoisin Filippiineiltä.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kodin siivouspalvelun tilaaminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Kokeile siivouspalveluamme Vantaalla

Ennen säännöllisen siivouspalvelun aloittamista teemme aina testisiivouksen, jonka aikana voit tutustua tulevaan siivoojapariisi. Siivouksen suorittaa aina sama siivoojapari.

Kun otat yhteyttä, sinulle nimetään palveluesimies, jonka kanssa voit sopia testisiivouksen ajan ja hinnan, joka perustuu asuntosi kokoon. Testisiivous on edullisempi kuin varsinainen säännöllinen kotisiivous, voit saada sen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksessa siivoojapari tutustuu kotiisi ja kuuntelee toiveesi, jotta saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan siivouksen.

Senioreille arjen apua

Vantaalaisillekin senioreille voimme tarjota säännöllisen kodin siivouspalvelun ilman arvonlisäveroa. Voimme tarvittaessa auttaa myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä tehtävissä.

Ota yhteyttä, palveluesimiehemme kertovat mielellään lisää senioripalvelustamme.

Verkkokauppamme käytössäsi

Säännöllisten asiakkaidemme käytössä on verkkokauppa, josta voit tilata esimerkiksi talous- ja vessapaperia, siivousvälineitä tai puhdistusaineita. Siivoojaparisi tuo tilaamasi tuotteet mukanaan seuraavan käynnin yhteydessä. Tee tilaus viimeistään edellisenä päivänä klo 16 mennessä, jotta siivoojamme ehtivät poimia tuotteet toimistolta mukaansa.

Muut siivouspalvelut

Teemme säännöllisen kotisiivouksen ohella myös oheissiivouksia. Pesemme ikkunasi tai uunisi ja puhdistamme vuodevaatteesi tai sohvasi, ihan mitä tarvitset. Tutustu oheissiivouksiimme.

Joskus tarvitaan myös suurempaa siivousapua. Me teemme esimerkiksi suursiivoukset, raivaussiivoukset ja muuttosiivoukset. Tutustu erikoissiivouksiimme.

Lähetä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Kokeile Ametron siivouspalvelua Vantaalla

Tilaa kodin testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 42 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.