Vantaan suosituinta siivouspalvelua sinulle | Ametro Oy

Siivouspalvelu Vantaa

Siistissä kodissa viihtyvät kaikki

Ametro siivoaa Vantaalla niin kerrostalokoteja kuin omakotitalojakin. Liikumme Vantaan kaikkiin osiin kätevästi yrityksen autoilla omien siivousvälineidemme kanssa. Siivoamme säännöllisesti jo 1000 asiakkaamme kodit. Olemme kasvaneet pääkaupunkiseudun suosituimmaksi siivouspalveluksi. Tavoitteemme on, että voit nauttia puhtaasta kodista mahdollisimman huolettomasti ja vaivattomasti.

kotisiivous

Ametron siivouksen vakioitu toimintamalli

Ametron siivouspalvelussa on käytössä vakioitu ja tehokas toimintamalli, jolla saadaan nopeasti puhdasta jälkeä aikaan. Säännölliseen kotisiivoukseen kuuluu lattioiden imurointi ja pesu sekä tahranpoisto. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja liat. Hygieniatilojen ja keittiön puhdistus toteutetaan erityisen huolellisesti. Käytämme ergonomisia ammattilaisvälineitä ja ympäristölle ystävällisiä puhdistusaineita.

Ametro on työpaikkana kuin suuri perhe ja olemme ylpeitä työntekijöidemme ammattitaidosta. Valtaosa työntekijöistämme on kotoisin Filippiineiltä.

Selvitä hinta kätevällä laskurilla!

Muistathan, että kodin siivouspalvelun tilaaminen oikeuttaa kotitalousvähennykseen verotuksessa.

Kokeile siivouspalveluamme Vantaalla

Ennen säännöllisen siivouspalvelun aloittamista teemme aina testisiivouksen, jonka aikana voit tutustua tulevaan siivoojapariisi. Siivouksen suorittaa aina sama siivoojapari.

Kun otat yhteyttä, sinulle nimetään palveluesimies, jonka kanssa voit sopia testisiivouksen ajan ja hinnan, joka perustuu asuntosi kokoon. Testisiivous on edullisempi kuin varsinainen säännöllinen kotisiivous, voit saada sen jopa puoleen hintaan. Testisiivouksessa siivoojapari tutustuu kotiisi ja kuuntelee toiveesi, jotta saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan siivouksen.

Senioreille arjen apua

Vantaalaisillekin senioreille voimme tarjota säännöllisen kodin siivouspalvelun ilman arvonlisäveroa. Voimme tarvittaessa auttaa myös muissa kodin ja talon huoltoon liittyvissä tehtävissä.

Ota yhteyttä, palveluesimiehemme kertovat mielellään lisää senioripalvelustamme.

Muut siivouspalvelut

Teemme säännöllisen kotisiivouksen ohella myös oheissiivouksia. Pesemme ikkunasi tai uunisi ja puhdistamme vuodevaatteesi tai sohvasi, ihan mitä tarvitset. Tutustu oheissiivouksiimme.

Joskus tarvitaan myös suurempaa siivousapua. Me teemme esimerkiksi suursiivoukset, raivaussiivoukset ja muuttosiivoukset. Tutustu erikoissiivouksiimme.