Asiakastarina: Kotisiivouksella huolettomampi arki | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Asiakastarina: Kotisiivouksesta helpotusta kiireiseen arkeen

Kun Rouhiaisen perhe muutti isompaan taloon ja siivottavaa alkoi olla yhä enemmän, he päättivät kääntyä siivouspalvelun puoleen. Ametron kotisiivouksen he valitsivat suosituksen perusteella.

“Ajattelimme, että kokeillaan, jos saisi vähän helpotusta arkeen. Jäimme koukkuun saman tien. Oli ihana tulla kotiin, kun paikat kiilsivät ja kaikki oli puhtaana”, hektisiä ruuhkavuosia elävän perheen äiti Tiia Rouhiainen kertoo.

Ametron kotisiivouksen asiakas Tiia Rouhiainen istuu sohvalla ja lukee kirjaa.

Siivouspalvelu on avain rennompaan arkeen

Perheen 120-neliöisessä omakotitalossa on käynyt siivoojapari vähän yli 5 vuotta joka kuukausi.

”Kun lattiat, kylpyhuoneet ja keittiö pestään kunnolla kerran kuussa, itse tarvitsee tehdä vain ylläpitosiivousta”, Tiia huomauttaa.

Parasta hänen mielestään on se, että aikaa säästyy itselle mielekkäämpiin asioihin. Myös perhesopu säilyy, kun siivoamisesta ei tarvitse kinastella.

Tutut siivoojat tuntevat kodin tarpeet

Kertaakaan ei ole tullut vastaan sellaista tilannetta, että Tiia olisi ollut tyytymätön siivouksen laatuun.

“Ensimmäisellä siivouskerralla kaikki meikkiputelitkin oli järjestetty täydellisesti. Mietin silloin, että voi kun koti näyttäisi aina tältä!”

Tiia on ollut tyytyväinen siihen, että heidän kotinsa on siivonnut sama pari koko ajan.

”Jennifer ja Kate, äiti ja tytär, ovat käyneet meillä niin pitkään, että ollaan tultu jo ihan tutuiksi. He ovat ihan älyttömän mukavia ja järjestelmällisiä. Heillä on kyllä homma hyvin hallussa!”, Tiia kehuu.

Tiia kiittelee myös siivoojien huomaavaisuutta. Etätöiden tekeminen onnistuu häiriöttä, vaikka siivoojat olisivat paikalla.

Joustoa tarpeiden mukaan

Ametron siivouspalvelu mukautuu kodin siivoustarpeisiin. Siivouskerralle on mahdollista toivoa muutoksia, kunhan työ pystytään toteuttamaan siivoukselle varatussa ajassa.

”Jos olen edellisenä iltana pessyt pyykit ja ne ovat jääneet viikkaamatta, olen jättänyt siivoojille lapun ja pyytänyt heitä viikkaamaan ne. Olen maininnut, että voivat jättää vaikka työhuoneen imuroimatta, niin minulla on odottamassa kotona ihanat pinot viikattua pyykkiä”, Tiia kertoo.

Joustavuus on ollut myös tärkeää erityisesti silloin, kun on tarvittu muutoksia siivousaikoihin.

”Erityisesti korona-aikaan, kun oli tarve siirrellä aikoja tai jos lapsi tuli juuri silloin kipeäksi, aina saatiin kyllä siirrettyä siivous joustavasti jollekin toiselle viikolle”, Tiia toteaa kiitollisena.

Säännöllinen puhdistus säilyttää kodin arvon

Ajansäästön ja perherauhan lisäksi talon arvon säilyminen on Rouhiaisen perheelle tärkeää.

“Säännöllinen puhdistus pitää kodin pinnat hyvässä kunnossa ja lisää talon käyttöikää. Kaakelien saumat pysyvät hyvässä kunnossa, eivätkä kaappien ovet tummu ajan myötä.”

Apua jouluvalmisteluihin

Siivouspalvelusta saa apua myös juhlien valmisteluun. Tiia hyödyntää oman siivousparin järjestelytaitoja ja muuta osaamista jouluvalmisteluissa.

”Meidän siivoojamme ovat aivan loistavia siinä, että he laittavat asiat todella järjestykseen. Varasimme joulunalusviikolle muutaman lisätunnin, että he tulevat meille järjestelemään minun kanssani paikkoja ja siivoamaan kaappeja. Omassa perussiivouksessa kun tulee vain nopeasti tungettua kaikki kamat kaappeihin.”

Tiia suosittelee Ametroa kaikille, joilla on mahdollisuus käyttää kodin siivouspalvelua. Hänellä on kuitenkin yksi varoitus: ”Siihen jää helposti koukkuun!