Laadukas kotisiivous | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Laadukas kotisiivous

Laadukkaan kotisiivoojan löytäminen on arjen pelastus. Kotisiivooja tulee paikalle, hoitaa siivouksen nopeasti, tehokkaasti ja ammattimaisesti ja poistuu paikalta. Laskustakin voit saada kotialousvähennyksen. Kotisi pysyy siistinä ja puhtaana.

Kuitenkin hyvän siivoojan löytäminen voi olla haastavaa.

Siivousalalla on Suomessa kova kilpailu. Tämä on toisinaan johtanut siihen, että hinnalla kilpaillaan laadun kustannuksella. Internetin keskustelupalstoilta löytyy valitettavan monia kauhukokemuksia kotisiivouksista – milloin on tavaroita rikkoutunut tai jääkaapista syöty ruoka. Asiakkaalle voi olla iso kynnys päästää vieraita ihmisiä kotiinsa.

Hyvä kotisiivous

Hyvät kokemukset ehkä harvemmin päätyvät verkkoon, mutta ammattilaisilta ostetuilla kotisiivouspalveluilla on vankat kannattajansa. Kotisiivousta ostavat esimerkiksi ikääntyneet, pikkulapsiperheet ja ihmiset, jotka eivät välitä siivoamisesta. Ostettu palvelu on parhaimmillaan huoleton vaihtoehto.

Ametrolla pyritään vakuuttamaan asiakas laadusta testisiivouksen aikana, ja sen tilaamisesta on pyritty tekemään vaivatonta. Kohteeseen valittu vakiosiivooja tulee kotiin ja asiakkaat pääsevät tutustumaan häneen. Samalla, kun siivooja siivoaa kodin, hän kartoittaa tulevaisuutta varten asunnon kokoa ja siivoustarvetta yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutustu Ametron kotisiivoukseen.

Siivousalan yritykset eroavat esimerkiksi siinä, käytetäänkö töissä yrityksen vai asiakkaan siivousvälineitä. Ametron työntekijät käyttävät yrityksen siivousvälineitä, koska niitä on tehokasta ja ergonomista käyttää opitulla, oikealla tavalla päivittäin. Rutiinilla työ sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Yrityksen käyttämät pesuaineet ovat ekologisia, sillä se vastaa yrityksen arvoja.