Mitä vuosi 2023 tuo kotisiivouksen asiakkaillemme? | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Mitä vuosi 2023 tuo kotisiivouksen asiakkaillemme?

Vuoden vaihduttua katse suuntautuu eteenpäin. Mitä tämä vuosi tuo tullessaan? Me Ametrolla jatkamme työtämme, jotta sinä saat nauttia vuodestasi ilman siivoushuolia. Säännölliset kotisiivoukset jatkuvat sovittuina aikoina ja lisäpalveluita on entistä helpompi tilata Minun kotini -palvelun avulla.

Kotitalousvähennys vuonna 2023

Vuonna 2023 kotitalousvähennys säilyy 60 %:ssa. Kotitalousvähennys on verottajalta haettu verovähennys, joka pienentää maksettavan veron määrää. Vähennykseen voit sisällyttää 60 % vuoden aikana maksamistasi siivouspalvelumaksuista. Maksimissaan kotitalousvähennys on 3 500 €/henkilö/vuosi ja omavastuun määrä on 100 €.

Kotitalousvähennyksen voit saada säännöllisen kotisiivouspalvelun lisäksi kertasiivouksista, muuttosiivouksista, ikkunanpesuista tai vaikka senioripalveluistamme.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä. Alla olevalla laskurilla voit selvittää säännöllisen kotisiivouksen hinnan kotitalousvähennyksen jälkeen.

Minun kotini -palvelu

Saat vuonna 2023 Ametron kotisiivouksen tueksi Minun kotini -palvelun. Se on sähköinen asiakasjärjestelmä, joka helpottaa yhteydenpitoa ja siivousten seuraamista. Järjestelmän kautta voit mm. hallita siivousajankohtia, tilata lisäpalveluita ja saada tietoa toteutuneista siivouksista.

Minun kotini -palvelusta löydät myös hyödyllistä tietoa siivouksesta ja kodin puhtauden ylläpidosta. Palvelu kehittyy jatkuvasti, tule mukaan katsomaan, miten toimii nykyaikainen kotisiivouksen asiakaspalvelu!

Siirry Minun kotini -palveluun.

Ametron siivouspalvelu kehittyy

Tavoitteenamme on korkealaatuinen siivouspalvelu, joten teemme jatkuvaa työtä niin siivouksen kuin asiakaspalvelunkin laadun ylläpitämiseksi.

Ametrolla on aloittanut uusia työntekijöitä, ja panostamme heidän koulutukseensa. Koulutamme kaikki työntekijämme huolellisesti oikeaan siivoustapaan ja välineiden käyttöön.

Seuraamme siivouspalvelumme laatua ja keräämme aktiivisesti palautetta asiakkailtamme. Näin osaamme reagoida haasteisiin oikein.

Toivotamme asiakkaillemme antoisaa vuotta 2023!