Kotisiivooja — Ametro, Pk-seudun suosituin

Kotisiivooja tekee arjesta sujuvampaa

Ametron kotisiivoojat siivoavat jo yli 1000 asiakkaan koteja pääkaupunkiseudulla. Kun kiire painaa, työt stressaavat ja rentoutuakin pitäisi jossain välissä ehtiä, luotettava kotisiivooja on arjen luksusta.

Säännöllisesti puhdas koti
On ihana tulla puhtaaseen kotiin. Alusta alkaen tuttu kotisiivoojapari huolehtii kotisi puhdistuksesta tasaisen varmalla laadulla.
Enemmän vapaa-aikaa
Kun annat siivouksen kotisiivoojiemme tehtäväksi, sinulle jää enemmän aikaa rentoutua ja tehdä sinua oikeasti kiinnostavia asioita.
Yksi huoli vähemmän
Kotisiivoojamme ovat alan ammattilaisia. He kuuntelevat tarpeitasi ja toiveitasi ja puhdistavat kotisi ammattilaisvälineillä ja ympäristöystävällisillä tuotteilla.

Ametron kotisiivoojat – arjen pelastajat

Kotisiivoojamme tulevat Filippiineiltä ja ovat meillä vakituisessa työsuhteessa. Koulutamme heidät itse siivouksen menetelmiin ja siivousvälineiden ja puhdistusaineiden oikeaan käyttöön. Saat vakituisen siivousparin, joka siivoaa kotisi tehokkaasti joka kerta.

Alussa on testisiivous

Kotisiivoojamme tekevät kotiisi aluksi tavallista siivousta perusteellisemman testisiivouksen, jolla mitoitamme kotisi siivouskohteet ja -tarpeet. Testisiivous on mainio tapa tutustua tulevaan kotisiivoojapariisi ja palvelumme laatuun. Asuntosi koosta riippuen saat testisiivouksen jopa puoleen hintaan. Katso palvelumme hinnat.

Säännölliseen kotisiivouspalveluumme kuuluu:

Kaikissa huoneissa:

 • lattioiden, listojen, mattojen, sohvien ja tuolien imurointi
 • lattioiden pesu ja tahrojen poisto
 • vapaiden pintojen pölyjen pyyhintä ja tahrojen poisto
 • ovenkahvojen, ovenpielien ja valokatkaisimien tahranpoisto
 • lasipintojen ja peilien pyyhintä, ei sis. ikkunoita
 • roskakaapin sisäpuolen puhdistus ja roskien pois vieminen

Keittiössä:

 • isojen ja pienten kodinkoneiden ulkopuolinen pyyhintä
 • tiskialtaan, hanan ja lieden ja liesituulettimen tahrojen poisto

Siivoamme keittiösi erityisen huolellisesti.

Kylpyhuoneessa:

 • ammeen, suihkun ja suihkuseinän puhdistus
 • pesualtaan, WC-istuimen ja tasojen puhdistus

Siivoamme hygieniatilasi erityisen huolellisesti.

Makuuhuoneessa:

 • sängyn petaus.

Koulutamme kotisiivoojamme itse ja siivousmallimme on vakioitu niin järjestyksen, tekniikan kuin laaduntarkistuksenkin osalta ja siksi siivous on aina yhtä laadukasta.

Selvitä kotisiivoojan hinta kätevällä hintalaskurilla

Muistathan, että palvelustamme voit tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen. Se on verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada muun muassa kotona teetetyistä kotitaloustöistä kuten siivoustöistä. Vähennys pienentää maksettavien verojen määrää.

Lisäpalveluita asiakkaillemme

Tarjoamme säännöllisille asiakkaillemme erilaisia oheissiivouksia. Voit tilata siivouskäynnin yhteyteen esimerkiksi näitä lisäpalveluita:

 • ikkunoiden pesu
 • uunin pesu
 • kankaisen huonekalun puhdistaminen
 • saunan pesu
 • vuodevaatteiden syväpuhdistus

Katso kotisiivooja omassa kunnassasi

Senioreille kotisiivooja kotiin tai palvelutaloon

Seniorit saavat kotisiivoojan edullisempaan hintaan. Senioreille tarjoamme siivouksen ilman arvonlisäveroa.

Ikkunanpesu ja muut erikoissiivoukset

Kodin siivouksen ohella tarjoamme erikoissiivouksia, kuten ikkunanpesua, remonttisiivousta, muuttosiivousta vanhaan ja uuteen kotiin, suursiivousta vaikkapa juhlien yhteyteen tai raivaussiivousta suurempiin siivousurakoihin. Teemme myös yrityssiivouksia.

Kokeile kotisiivousta

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.