Pääkaupunkiseudun suosituinta siivouspalvelua

Siivouspalvelu – puhdasta joka päivä

Ametron siivouspalvelu on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, johon kuuluu säännöllinen kotisiivous sekä erikoissiivoukset eri tilanteisiin. Palvelumme suunnitellaan asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Siivouspalvelumme asiakkaana pääset nauttimaan puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Kattavat siivouspalvelumme

Siivous sujuu vakioidun toimintamallimme ansiosta luotettavasti ja järjestelmällisesti erikokoisissa kodeissa ja muissa tiloissa. Käytämme aina ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja rättejä ja ekologisia pesuaineita. Siivoojapareillamme on käytössään yrityksen autot, joissa välineet ja verkkokaupasta tilatut tuotteet kulkevat sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Siivousprosessimme on vakioitu järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme oikeisiin tekniikoihin siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käytössä kotien ja toimistojen siivouksessa.

Ammattilaisen huolellinen kotisiivous pitää kodin aina puhtaana

Kotisiivouksen palvelumme alkaa kotisi testisiivouksella, jossa määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet ja tutustumme toisiimme. Säännöllisen kotisiivouksen suorittaa aina sama siivouspari, jonka tehokkaan yhteistyön ansiosta kotisi puhdistuu nopeasti. Lisäksi sinulle nimetään palveluesimies, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Säännöllinen kotisiivous sisältää lattioiden imuroinnin ja pesun sekä tahrojen poiston. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja tahrat. Keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Palvelua räätälöidään tarvittaessa erityistoiveidesi mukaan.

Kotisiivousasiakkaillamme on käytössään verkkokauppamme, josta voit tilata kotiisi esimerkiksi puhdistusaineita, vessapaperia ja roskapusseja. Siivoojaparisi tuo tilaamasi tuotteet kotiisi seuraavan siivouskerran yhteydessä.

Katso siivouspalvelut omassa kotikunnassasi

Erikoissiivoukset eri tilanteisiin

Tulemme mielellämme siivoamaan kotisi eri tilanteissa. Siivouspalvelun valikoimaan kuuluvat esimerkiksi

 • yrityssiivoukset
 • ikkunanpesu
 • muuttosiivous
 • remonttisiivous
 • suursiivous
 • raivaussiivous

sekä säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille erilaiset oheissiivoukset.

Tee ostoksia verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen kotisiivouksen asiakas? Tilaa tuotteita kotiisi verkkokaupastamme. Meiltä saat esimerkiksi puhdistusaineet sekä vessapaperit suoraan kotiin kannettuna siivoojiesi mukana.

Selkeä palvelu, joka toimii

Siivouksen toimintamallimme on hiottu tehokkaaksi. Kartoitamme ensin tarkkaan asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi kodin koon ja siellä asuvat lapset ja lemmikit. Sen jälkeen teemme huolellisen testisiivouksen, jossa pääsemme myös tutustumaan uuteen asiakkaaseemme.

Vakiosiivoussopimus tehdään vasta testisiivouksen jälkeen. Siivoojamme on koulutettu käyttämään Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti kaikenkokoisissa kodeissa ja muissa tiloissa. Välineitä käytetään vain tietyllä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan hyvin. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä. Siivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.

Kokeile kotisiivousta!

Tilaa testisiivous. Ensimmäisellä kerralla siivoamme kotisi perusteellisesti määritelläksemme siivouksen mitoituksen ja kohteet. Jos haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, sovimme aikatauluista ja yksityiskohdista tarkemmin.

Voit myös soittaa meille
020 152 5510

  4,4 43 arvostelua

  • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
   Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
   Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
  • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
  • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
   Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
  • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
   Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.