Pääkaupunkiseudun suosituinta siivouspalvelua

Siivouspalvelu – Mihin käyttäisit aikaasi mieluiten?

Ametron siivouspalvelu antaa sinulle aikaa keskittyä asioihin, joista eniten nautit. Palvelumme on huolellisesti suunniteltu kokonaisuus, johon kuuluvat säännöllinen kotisiivous sekä erikoissiivoukset elämän eri tilanteisiin. Siivouspalvelumme asiakkaana pääset nauttimaan puhtaudesta niin arkena kuin juhlana.

Kattavat siivouspalvelumme

Siivous sujuu vakioidun toimintamallimme ansiosta luotettavasti ja järjestelmällisesti erikokoisissa kodeissa ja muissa tiloissa. Käytämme aina ammattilaisille tarkoitettuja välineitä, värikoodattuja rättejä ja ekologisia pesuaineita. Siivoojapareillamme on käytössään yrityksen autot, joissa välineet ja verkkokaupasta tilatut tuotteet kulkevat sujuvasti ympäri pääkaupunkiseutua.

Siivousprosessimme on vakioitu järjestyksen, tekniikan ja laaduntarkistuksen osalta. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme oikeisiin tekniikoihin siivousvälineiden, puhdistusaineiden ja erikoisvälineiden käytössä kotien ja toimistojen siivouksessa.

Ammattilaisen huolellinen kotisiivous pitää kodin aina puhtaana

Kotisiivouksen palvelumme alkaa kotisi testisiivouksella, jossa määrittelemme siivouksen mitoituksen ja kohteet ja tutustumme toisiimme. Säännöllisen kotisiivouksen suorittaa aina sama siivouspari, jonka tehokkaan yhteistyön ansiosta kotisi puhdistuu nopeasti. Lisäksi sinulle nimetään palveluesimies, jonka puoleen voit kääntyä kaikissa siivoukseen liittyvissä asioissa.

Säännöllinen kotisiivous sisältää lattioiden imuroinnin ja pesun sekä tahrojen poiston. Vapailta pinnoilta pyyhitään pölyt ja tahrat. Keittiön ja hygieniatilojen puhdistus tehdään erityisen huolellisesti. Palvelua räätälöidään tarvittaessa erityistoiveidesi mukaan.

Kotisiivousasiakkaillamme on käytössään verkkokauppamme, josta voit tilata kotiisi esimerkiksi puhdistusaineita, vessapaperia ja roskapusseja. Siivoojaparisi tuo tilaamasi tuotteet kotiisi seuraavan siivouskerran yhteydessä.

Katso siivouspalvelut omassa kotikunnassasi

Erikoissiivoukset eri tilanteisiin

Tulemme mielellämme siivoamaan kotisi eri tilanteissa. Siivouspalvelun valikoimaan kuuluvat esimerkiksi

  • yrityssiivoukset
  • ikkunanpesu
  • muuttosiivous
  • remonttisiivous
  • suursiivous
  • raivaussiivous

sekä säännöllisen kotisiivouksen asiakkaille erilaiset oheissiivoukset.

Ametron Kotisiivous

Tee ostoksia verkkokaupassamme!

Oletko säännöllisen kotisiivouksen asiakas? Tilaa tuotteita kotiisi verkkokaupastamme. Meiltä saat esimerkiksi puhdistusaineet sekä vessapaperit suoraan kotiin kannettuna siivoojiesi mukana.

Selkeä palvelu, joka toimii

Siivouksen toimintamallimme on hiottu tehokkaaksi. Kartoitamme ensin tarkkaan asiakkaidemme tarpeet, esimerkiksi kodin koon ja siellä asuvat lapset ja lemmikit. Sen jälkeen teemme huolellisen testisiivouksen, jossa pääsemme myös tutustumaan uuteen asiakkaaseemme.

Vakiosiivoussopimus tehdään vasta testisiivouksen jälkeen. Siivoojamme on koulutettu käyttämään Vileda Professional -huippuvälineitä oikein ja ergonomisesti kaikenkokoisissa kodeissa ja muissa tiloissa. Välineitä käytetään vain tietyllä tavalla, ja niiden esikäsittelystä ja huollosta huolehditaan hyvin. Puhdistusaineita käytetään juuri oikea määrä. Siivous tehdään aina samalla, oikealla tavalla.