Kotisiivous kokemuksia, Helsinki, Espoo, Vantaa | Ametro
Kotitalousvähennys nyt 60 % Lue lisää

Kokemuksia kotisiivouksista Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta

Ametro siivoaa ihmisten koteja pääkaupunkiseudulla. Pääasialliset kotisiivouksen toimipaikkamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Siivoojat liikkuvat paikasta toiseen yrityksen autoilla, joissa kulkevat siivousvälineet. Alta sekä oheisen linkin kautta pääset lukemaan, millaisia kokemuksia kotisiivouksesta asiakkaillamme on.

Pikkulapsiperhe, Leppävaara, Espoo

Siivouspalvelumme Espoon Leppävaarassa käy parina siivoamassa lapsiperheen kerrostalokotia. Asunto on uusi ja pohjaratkaisunsa ansiosta kätevä siivota. Perheessä on yksi taaperoikäinen, minkä takia ainoita irtoesineitä ovat hänen lelunsa. Ne on nopea kerätä lattioiden ja pintojen siivouksen tieltä. Tällaisessa perheessä tahroja on ehkä keskivertoa enemmän ja käymme siellä viikottain. Yritämme aina hoitaa kotisiivouksen keskellä päivää lapsen ulkoilun aikana.

Pariskunta, Malmi, Helsinki

Helsingin Malmilla siivouspalvelumme kohde on iäkkäämmän pariskunnan asunto. He ovat yleensä kumpikin kotona siivouksen aikana. Huonekaluja, mattoja ja koriste-esineitä on verrattain paljon. Kauniita esineitä on kuitenkin mukavaa puhdistaa. Pariskunta on myös tilannut huonekaluilleen, joissa on tekstiilejä, erikoispuhdistuksen. He ovat olleet asiakkaina jo monta vuotta.

Lapsiperhe, Länsimäki, Vantaa

Siivouspalvelumme Vantaan Länsimäessa siivoaa kolmilapsisen perheen rivitaloa. Tämä on verrattain iso siivouskohde ja paljon aikaa menee kaikkien huoneiden lattioiden imurointiin ja pesemiseen. Käymme paikalla kerran kahdessa viikossa ja olemme tehneet pari kertaa juhlien alla isomman siivouksen.

Hyviä kokemuksia kotisiivouksesta

Kotien siivoaminen on hauskaa, koska kodit ja ihmiset ovat niin erilaisia. On mukavaa, kun asiakkaat alkavat luottaa meihin ja on kaikille miellyttävää, että tulemme heidän kotiinsa. Pitkät asiakassuhteet ovat siksi hyviä, mutta toisaalta kertasiivouksia on kiinnostavaa tehdä, koska ne ovat aina erilaisia uusissa paikoissa. Ja tehtiinpä kotisiivous sitten Helsingin, Vantaan, Espoon tai Kauniaisten alueella, haluamme aina jättää jälkeemme pelkästään hyviä kokemuksia.