Kokemuksia kotisiivouksista Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta | Ametro

Kokemuksia kotisiivouksista Espoosta, Helsingistä ja Vantaalta

Ametro siivoaa ihmisten koteja pääkaupunkiseudulla. Pääasialliset kotisiivouksen toimipaikkamme ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Siivoojat liikkuvat paikasta toiseen yrityksen autoilla, joissa kulkevat siivousvälineet.

Pikkulapsiperhe, Leppävaara, Espoo

Siivouspalvelumme Espoon Leppävaarassa käy parina siivoamassa lapsiperheen kerrostalokotia. Asunto on uusi ja pohjaratkaisunsa ansiosta kätevä siivota. Perheessä on yksi taaperoikäinen, minkä takia ainoita irtoesineitä ovat hänen lelunsa. Ne on nopea kerätä lattioiden ja pintojen siivouksen tieltä. Tällaisessa perheessä tahroja on ehkä keskivertoa enemmän ja käymme siellä viikottain. Yritämme aina hoitaa siivouksen keskellä päivää lapsen ulkoilun aikana.

Pariskunta, Malmi, Helsinki

Helsingin Malmilla siivouspalvelumme kohde on iäkkäämmän pariskunnan asunto. He ovat yleensä kumpikin kotona siivouksen aikana. Huonekaluja, mattoja ja koriste-esineitä on verrattain paljon. Kauniita esineitä on kuitenkin mukavaa puhdistaa. Pariskunta on myös tilannut huonekaluilleen, joissa on tekstiilejä, erikoispuhdistuksen. He ovat olleet asiakkaina jo monta vuotta.

Lapsiperhe, Länsimäki, Vantaa

Siivouspalvelumme Vantaan Länsimäessa siivoaa kolmilapsisen perheen rivitaloa. Tämä on verrattain iso siivouskohde ja paljon aikaa menee kaikkien huoneiden lattioiden imurointiin ja pesemiseen. Käymme paikalla kerran kahdessa viikossa ja olemme tehneet pari kertaa juhlien alla isomman siivouksen.

Hyviä kokemuksia

Kotien siivoaminen on hauskaa, koska kodit ja ihmiset ovat niin erilaisia. On mukavaa, kun asiakkaat alkavat luottaa meihin ja on kaikille miellyttävää, että tulemme heidän kotiinsa. Pitkät asiakassuhteet ovat siksi hyviä, mutta toisaalta kertasiivouksia on kiinnostavaa tehdä, koska ne ovat aina erilaisia uusissa paikoissa.

4,4 43 arvostelua

 • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
  Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
 • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
 • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 7 kuukautta sitten
  Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
 • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.