Laadukas kotisiivous | Ametro

Laadukas kotisiivous

Laadukkaan kotisiivoojan löytäminen on arjen pelastus. Kotisiivooja tulee paikalle, hoitaa siivouksen nopeasti, tehokkaasti ja ammattimaisesti ja poistuu paikalta. Laskustakin voit saada kotialousvähennyksen. Kotisi pysyy siistinä ja puhtaana.

Kuitenkin hyvän siivoojan löytäminen voi olla haastavaa.

Siivousalalla on Suomessa kova kilpailu. Tämä on toisinaan johtanut siihen, että hinnalla kilpaillaan laadun kustannuksella. Internetin keskustelupalstoilta löytyy valitettavan monia kauhukokemuksia kotisiivouksista – milloin on tavaroita rikkoutunut tai jääkaapista syöty ruoka. Asiakkaalle voi olla iso kynnys päästää vieraita ihmisiä kotiinsa.

Hyvä kotisiivous

Hyvät kokemukset ehkä harvemmin päätyvät verkkoon, mutta ammattilaisilta ostetuilla kotisiivouspalveluilla on vankat kannattajansa. Kotisiivousta ostavat esimerkiksi ikääntyneet, pikkulapsiperheet ja ihmiset, jotka eivät välitä siivoamisesta. Ostettu palvelu on parhaimmillaan huoleton vaihtoehto.

Ametrolla pyritään vakuuttamaan asiakas laadusta testisiivouksen aikana, ja sen tilaamisesta on pyritty tekemään vaivatonta. Kohteeseen valittu vakiosiivooja tulee kotiin ja asiakkaat pääsevät tutustumaan häneen. Samalla, kun siivooja siivoaa kodin, hän kartoittaa tulevaisuutta varten asunnon kokoa ja siivoustarvetta yhdessä asiakkaan kanssa.

Siivousalan yritykset eroavat esimerkiksi siinä, käytetäänkö töissä yrityksen vai asiakkaan siivousvälineitä. Ametron työntekijät käyttävät yrityksen siivousvälineitä, koska niitä on tehokasta ja ergonomista käyttää opitulla, oikealla tavalla päivittäin. Rutiinilla työ sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Yrityksen käyttämät pesuaineet ovat ekologisia, sillä se vastaa yrityksen arvoja.

4,4 42 arvostelua

 • Avatar Mirjami Hakala ★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut tämän yrityksen asiakkaana vasta 2 kk. Tähänastiset kokemukseni ovat olleet erittäin hyvät. Parasta siinä ovat iloiset, ystävälliset ja tunnollisesti … lue lisää työtään tekevät 2 meille nimettyä siivoojaa!
  Heidän asenteestaan näkyy halu hoitaa tehtävänsä kiitettävästi! Toinen minulle tärkeä asia on, että siivous tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  Edellisen siivousliikkeen jouduin irtisanomaan, kun he tekivät oman konseptinsa mukaan, jossa pölyt siirrettiin vain toiseen paikkaan ja lika jäi lattiaan, esim. valkoinen laattalattia saumoineen pinttyi niin pahasti, että oli todellinen urakka saada se puhtaaksi heidän jäljiltään.
 • Avatar Sara I ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olemme olleet vuosia Lekatorin, sittemmin Ametron, asiakkaina. Joka kerta on siivottu toiveiden mukaisesti ja työntekijät käyneet sovitulla ajalla. Kommunikointi … lue lisää sujuu englanniksi "reissuvihkon" avulla. Siivoojat eivät häiriinny kissastakaan, joka hyörii varmasti mukana, kun on niin ihmisystävällinen ja seuranhaluinen (paitsi imuroinnin aikana:)
 • Avatar K Kanelinen ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Olen ollut useamman vuoden Ametron asiakkaana eikä minulla ole pahaa sanaa sanottavana. Hyvää jälkeä on tehty. Harmi vain etten puhu englantia jos työntekijä … lue lisää ei puhu Suomea mutta eipä ole haitannut yhtään mitään kaikki on pelannut hyvin. Kiitos paljon.
 • Avatar Leena Rantala ★★★★★ 6 kuukautta sitten
  Ammattitaitoiset ja ystävälliset filippiiniläiset siivoojat, tosin kommunikointi heidän kanssaan edellyttää englannin kielen taitoa. Ylimääräiset palvelut … lue lisää kuten ikkunan- ja mattojen pesu hoituvat nopeasti ja joustavasti.